Zziyulang t60 çalışmıyor

Reaksiyon skoru
8
ziyulang t60 red swirch aldım bilgisayar ilk açılırken çalışıyor windows logosu gelir gelmez kapanıyor illa usb çıkartıp takmam lazm nasıl çözer,m driverlerini kurdum bir işe yaramıyor

Başka bir cihazda dene

ziyulang t60 red swirch aldım bilgisayar ilk açılırken çalışıyor windows logosu gelir gelmez kapanıyor illa usb çıkartıp takmam lazm nasıl çözer,m driverlerini kurdum bir işe yaramıyor
Eğer ön panele takıyorsan kavyeyi anakarttaki porta takıp dene usb 3.0a takıyosan 2.0ı dene

denedim aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkaya takılşı ztn
güç yönetiminde hızlı başlatı kapatıp deneyin olmazsa
BIOS’a girin Legacy USB Support veya USB Keyboard Support açık mı kontrol edin.

Biostan erpyi açın

win+r bas açılan yere control yaz
donanım ve ses> güç seçenekleri
sol menüden güç düğmesinin yapacaklarını seçe tıkla açılan sayfada şuanda kullanılmayan ayarları değiştir sonra kutucuktaki hızlı başlatma tikini kaldır

Son düzenleme:
win+r bas açılan yere control yaz
donanım ve ses> güç seçenekleri
sol menüden güç düğmesinin işlevisini seçe tıkla açılan sayfada şuanda kullanılmayan ayarları değiştir sonra kutucuktaki hızlı başlatma tikini kaldır
Legacy USB Support açık hızlı başlat seçeneği yok
1768489087516.webp

legacye zaten biosdan bakacaksın hızlı başlata aygıt yöneticisinden değil ara kısmına denetim masası yazın ordan donanım ve ses >güç seçenekleri sonra adımları uygulayın
bios dan baktım açık dediğim yerden baktım hızlı başlat yok aygıt yönetici fotosunu klavye pc açılınca açılmıyor ya aygıt yöneticisinde böyle ünlem görünüyot

bios dan baktım açık dediğim yerden baktım hızlı başlat yok aygıt yönetici fotosunu klavye pc açılınca açılmıyor ya aygıt yöneticisinde böyle ünlem görünüyot
Klavye type c değilmi başka kablo ile deneyin birde

Geri