Ürün 05.03.2026 tarihinde amazon Türkiye'den alınmıştır. Sıfır kutusunda, hiç kullanılmamış faturalı garantilidir.
Gelişmiş AI bilgisayarlar için hazır: Zorlu yapay zeka uygulamaları için gerekli performans ve bağlantı ile AI bilgisayarın geleceği için geliştirilmiştir
AMD AM5 soketi: AMD...
selamun aleyküm yaklaşık 1 sene önce almış olduğum bilgisayarımı oyun oymaya artık vaktim olmadığı için satıyorum
Ürün - Hizmet Tanımı
AMD RYZEN 7 9700X 3.8GHz 32MB AM5 TRAY (65W) +RADEON
GRAPHICS
ASUS PRIME B840M-A WIFI AMD AM5 DDR5 7600 2xDP HDMI
3XM2 USB3.2 MATX
TWINMOS 32 GB DDR5...
Ürünün ilk sahibiyim kutu fatura duruyor garantisi bitti. 10dklık furmark test videosu vardır. Ürünün güvenlik etiketi yarı üzerindedir 1.5 sene önce hem bakım hem önündeki sapphire yazısındaki ledler için açmaya çalıştım açamayınca öyle bıraktım. Sapphire ledi çalışmıyor sebebini bilmiyorum...
kutusu var garanti fatura yok (faturayı bulamadım bulursam veririm) ledleri tuşları sorunsuz, keycapsları yıkadıktan sonra kurutmayla kuruturken yakın tuttuğumdan eridi/şekli bozulduğu için keycapsların 3-5 tanesi hasarlı/değişmiştir. kronik ghostscreen vardır fotoğrafta gözüktüğü gibi arka...
ürünün kutusu orta hasarlı, kozmetik temiz, üründe case+tape mod var sesi biraz daha toktur orjinale göre, gateron optik brown switchlidir, yanında kırmızı renk type c rgb kablosu verilecektir. elden veya iban sonrası kargo(100tl)
6 bakır borulu kule tıpı işlemci soğutucu arıyorum. Fanların pwm ve argb olması lazım. Tekliflerinizi yapabilrisiniz. Görsel temsilidir tek fanli da olabilir.