Ürünü denemek için almıştım, bir kere deneyip test ettim. Sonrasında kutusunda duruyor, olduğu gibi sıfır diyebileceğim bir şekilde. O yüzden fiyat yazmıyorum ama iki tarafı da üzmeyecek şekilde fiyat verirseniz aynı gün kargolarım.
Merhaba,
Bilgisayarıma takacağım 2. Bir ekran kartı arıyorum. İzmir içi 2. El ancak hiç içi açılmamış 3090 marka farketmez ihtiyacım için uygun fiyatlı yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı
Merhaba
Daha önce ikinci el olarak aldığım hx1200 güç kaynağı içinden toplamda 2 adet pcie 8pin kablo çıkmıştı. Ancak yakın zamanda takacağım 2. Ekran kartı için 1 Adet daha kabloya ihtiyacım var. Sanırım bu kablolar 0 olarak piyasa da bulunmuyor. Elinde fazladan kablosu olan teklif verebilir mi.
Merhaba, Aralık ayında satın aldığım, henüz sadece 6 aylık olan sıfır ayarındaki canavarımı nakit ihtiyacından dolayı satışa sunuyorum. 1.5 yıl daha resmi garantisi aktif olarak devam etmektedir.
ilk sahibiyim şuan da aktif olarak kasada takılı kullanıyorum genelde rocket league lol oynandı zorlanmadı bile hiç bir sorunu yok testleri fotoğraflara ekledim serinin en üst seviye modeli kutusu var içi açılmadı hiç gelip test ederek de alabilirsiniz
Reverse ve Normal olacak şekilde fanlara ihtiyacım vardır. Elinde olan iletişime geçerse çok sevinirim, Kargoyla da teslim alabilirim. Ankara Etimesgut civarından elden de alabilirim.
MSI B650m gaming plus wifi anakart var-sıfır 5500 TL
8400F var 4500 TL
8 gb 4800 mhz ram var - hepsi birlikte alınırsa 3500 TL
MSI 3070 ti ventus 3x var 13500 TL- yedek karttı alındığından beri max 2-3 ay kullanılmıştır- sıfır niteliğindedir.
512 SSD PATRIOT - İKİNCİ EL
600W KASA PSU
SİSTEM...
Ürün 30.01.2026 tarihinde Amazon Türkiye'den alınmıştır. Faturalı garantilidir, sıfır kutusunda hiç açılmamıştır.
Okuma Hızı: 7450MB/s
Yazma Hızı: 6900MB/s
Bağlantı Tipi: NVMe
Kapasite: 4 Tb
Boyut: m.2