KIOXI EXCERİA PRO G2 1 TB VE ÜSTÜDE OLABİLİR BU MODEL SSD LAZIM ELİNDE OLUPTA DEĞERLENDİRMEK İSTEYEN OLURSA YAZABİLİR(AYRICA ELİNDE RGB VE SICAKLIK GÖSTERGELİ YA DA SADECE RGB Lİ SSD SOĞUTUCUSU OLANLARDA YAZABİLİR)
Lenovo LOQ 15ARP9 Ryzen 7 RTX 4050(105W GP) 24 GB RAM 1 TB SSD.Cihaz temiz ve sorunsuzdur. Yaklaşık 25 ay daha garantisi bulunmaktadır. Oyun ve günlük kullanımda herhangi bir problemi yoktur. Kozmetik durumu iyidir. İhtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Ç
Philips 170x6 model monitör. 17 inch, 1280 x 1024 çözünürlük. Üzerinde ekran ayarları için dokunmatik tuşları var. dahili hoparölörleri var. Görüntü girişi VGA ve DVI mevcuttur. USB ve ethernet girişi var.
Elimde bulunan hazir sistemin ramlerini yükselttiğim için satiyorum. Ramler problemsizdir. Yeni ram degildir kutusu ve faturasi yok. Hazir sistemden geldi ben 32 gb yukselttigim için satiyorum. Herhangi arizasi problemi yok yeni cikardim. Bu zamana kadar kendim kullandim.
5600Mhz hizinda 2x8...
merhaba '2024 te teknobiyotikten alındı 2026 nisan ayında garantisi bitmiştir.çok az kullanıldı tertemiz problemsiz ürünüdür.test edebilirsiniz.
lütfen pazarlık teklif etmeyiniz.