Wrait’ten 19 Ağustos 2025 tarihinde aldım. 1 yıl garantisi mevcut. Kutusu da mevcuttur. Her hangi bir sıkıntısı yoktur. 3 farklı bağlanma özelliği vardır, kablosuz, kablolu ve Bluetooth.
Balıkesir ve çevresine SADECE ELDEN SATACAĞIM Yepyeni 11.07.2026 vatan bilgisayar faturalıdır. Herhangi bir sorunu yoktur. Gelip test edebilirsiniz. 5080'e geçme kararımdan sonra alıp kullandığım için iade edemediğimden satıyorum.
Çatı katında duruyordu artık kullanmıyoruz işine yarayacak birisine vermek daha mantıklı fiyat olarak aklımda bir şey yok ama ucuz mallar değiller onu biliyorum (pazarlık vardır öldürmeyin yeter :)
Sadece seyahatlerde yanıma alıp ufak tefek işlerim ve bazen yatağa uzanıp dizi film izlemek için kullandım. Macbookun yanı sıra gaming bir sistemimde vardı o yüzden yani açık kalma süresi bile çok az diyebilirim.
Büyük bir hevesle almıştım fakat gaming sistemimi sattıgım için ve tekrardan gaming...
Gamingentr aldım ürün tertemiz sıfırdan farksız çünkü 5 gün kullamdım kutusu garantisi faturası her şey zaten var ürünün detayını söylememe gerek yok kalitesi ortada zaten neden satıyorum shape bana uymadı claw tutan arkadaşlar için yaratılmış bi mouse