5K bandına gider, anakart baya leşmiş bu arada 11400F bile stabil çalışmayabilir o anakartla, bir de 11. Nesilin en düşük işlemcisi 11400F sayılır yani...
Ben 30 nisanda 20.200TL lik alişveriş yaptım Vatandan(ek kart ile ilk alışveriş), senin dediğin gibi henüz 5.000 TL yansımadı(uygulamadan kampanyaya...
Geçen samsung un 2k monitörünü aldık 350hz 2k 15k mı neydi daimi kullanmıcaksan oled düşünebilirsin
1777971178
Oled fiyat farkı olur ama tercih meselesi
Nasıl aldığımı soranlara ithafen, sağlam bir kölem vardı bu işleri kontrol eden. Buna bir de satın alması için kartımı verdim ancak satın alımlarda bir...
Ben de çektim bir tane. Arkadaşın dediği gibi iki kollusu çok mantıklı olmuyor hareket açısından ayrı ayrı almak daha mantıklı alacaklar için fikir olsun.
Siyah ve grisi indirimde Kasım da 900-1000 arası gitti geldi. Fiyat güzel kupon bulunursa tadından da yenmez. 2 monitör kullanacaklar 2 kollu almasın...
Direkt parafly karta başvuru yapın. İki kampanyada da geçerli. Önceki sayfalarda iki kampanyanın birleştiğinde dair mail aldığını söyleyen arkadaş vardı...