O O orhan. Dün, 17:56 your device ran into a probelm hatasi veriyor ve surekli yeniden baslatiyor ekran acilip 10 saniye sonra ayni hatayi veriyor çözumu bilen var mi
your device ran into a probelm hatasi veriyor ve surekli yeniden baslatiyor ekran acilip 10 saniye sonra ayni hatayi veriyor çözumu bilen var mi
Realhas the Great BixiBlake Realhas the Great wrote on BixiBlake's profile. Dün, 15:45 suriyeli milli oyuncular yetişmeye başlamış
Kanye_West Dün, 13:28 https://twitter.com/x/status/2050507932572233929 JKLAGSDJKGASDKJLAGSDKJGADSKLJGASDKJLASD ÖLÜYOM
Realhas the Great BixiBlake Realhas the Great wrote on BixiBlake's profile. Dün, 13:00 Neymar gel oğlum 1907 Euro ya fenerde oyna demiş
jombo Dün, 10:47 Evet az önce random ass bir şekilde ekran kartı sürücülerim gitti windows 11 beni yoruyor ya gittim aygıt yöneticisinden güncelle dedim geri geldi bu nedir arkadaş.
Evet az önce random ass bir şekilde ekran kartı sürücülerim gitti windows 11 beni yoruyor ya gittim aygıt yöneticisinden güncelle dedim geri geldi bu nedir arkadaş.

Reaksiyonlar: Kanye_West