Toplama sistem Yardım 100k

Eğer bütçenizi aşarsa kısmaya çalışırız hocam.
İşlemci
Anakart
RAM
SSD
GPU
Soğutucu
Kasa
PSU
hocam öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Yazdığınız sistem 109bin civarı tutuyor. Eğer 70-80k civarı ihtiyacımı görecek sistem toplayabilirsek benim için daha iyi olur. 5070ti lık bir sistem ile 5080 arasında çok ciddi bir fark olur mu ? ilginiz için çok teşekkür ederim.

İşlemci
Anakart
RAM
SSD
GPU
Soğutucu
Kasa
PSU
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...micro-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,641971941.html bu kasa da çok iyi güncel kullanıyorum

hocam öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Yazdığınız sistem 109bin civarı tutuyor. Eğer 70-80k civarı ihtiyacımı görecek sistem toplayabilirsek benim için daha iyi olur. 5070ti lık bir sistem ile 5080 arasında çok ciddi bir fark olur mu ? ilginiz için çok teşekkür ederim.
İşinize göre hayır. Alabiliyorsanız diğer parçaları değiştirmeyin sadece ekran kartını 5070 Ti ile değiştirin.

İşlemci
Anakart
RAM
SSD
GPU
Soğutucu
Kasa
PSU
ramlerde 64 gb 6000mhz olabilir aslında

ramlerde 64 gb 6000mhz olabilir aslında
Renderda mhz çok da önemli değil. Kapasite daha önemli. Arada fiyat farkı oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşinize göre hayır. Alabiliyorsanız diğer parçaları değiştirmeyin sadece ekran kartını 5070 Ti ile değiştirin.
Birde 5070 Ti alacaksanız güç kaynağını da düşürebilirsiniz.

Üst kısımda 360mm desteği var mı?

Renderda mhz çok da önemli değil. Kapasite daha önemli. Arada fiyat farkı oluyor.

var diye biliyorum hocam yine bakmak lazım ama olması gerek.

Bütçe kısmak için kullanılabilir bunlarda

360mm sığan kasalar

hocam enermax 1200w gold psu neden önermemektesiniz aynı fiyatta? Bilgim olmadığı için merak ediyorumda herkes bana enermax önermekteydi. 5070 ti 9800x3d sistem dizmeyi düşünüyorum patlamam değil mi o psu ile

hocam enermax 1200w gold psu neden önermemektesiniz aynı fiyatta? Bilgim olmadığı için merak ediyorumda herkes bana enermax önermekteydi. 5070 ti 9800x3d sistem dizmeyi düşünüyorum patlamam değil mi o psu ile
enermax ile sıkıntı yaşayan ben daha duymadım

hocam sisteme 5070ti ile devam edersek maliyeti 97bin oluyor. Vatan ile kıyaslarsak çok daha iyi bir sistem topladık diyebilir miyiz ?
Kesinlikle hocam.

O da tercih edilebilir test raporları fena değil ama Atx 3.1 olması daha iyi.

İşlemci
Anakart
RAM
SSD
GPU
Soğutucu
Kasa
PSU
hocam önerdiğiniz sistemi toplayacam. Sadece kasayı beğenmedim (görünüş olarak):) kasa ne kadar sessiz çalışırsa o kadar iyi. Sisteme uyumlu kasa önerir misiniz ? Siparişleri bugün geçmeyi düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,782
Üyeler
174,921
Son üye
totoban18
Geri