20k ya sistem mi 10k ya Xbox mi

yahyabatu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
375
Bütçe
20000
20k bütçem var kenarda bunla PC toplamak mi yoksa Xbox series S alıp yanına 2k ekranla devam etmek mi arasinda çok kalıyorum oynadığım oyunlar ikisinde de aynı işten zaten çok vaktim olmuyor ama kafamı çok kurcaliyor siz olsanız ne yapardınız bu bütçede

20klık sistemim vardı, tvden hikayeli oynarım diye gittim ikinci el series s çektim gene oturup allahın cezası cs oynuyorum😅

20k bütçem var kenarda bunla PC toplamak mi yoksa Xbox series S alıp yanına 2k ekranla devam etmek mi arasinda çok kalıyorum oynadığım oyunlar ikisinde de aynı işten zaten çok vaktim olmuyor ama kafamı çok kurcaliyor siz olsanız ne yapardınız bu bütçede
Series S çoğu oyunu 1080P bile oynatamıyor, içindeki grafik çipi GTX 1660 dan öteye gidemez seviyede, yine de 10 bine iş görür tabi ama 20 binlik bilgisayar ile yakın performans vermez öyle bir beklentin olmasın.

20klık sistemim vardı, tvden hikayeli oynarım diye gittim ikinci el series s çektim gene oturup allahın cezası cs oynuyorum😅
Knk 26 yaşına geldim artık aslında PC ortamindan arınmak istiyorum ama yine beni cezbediyor Allah'ın cezasi

Pc tabi daha genel geçer. Her ihtiyacını karşılar. Ama tabi günde bi iki saatlik sırf hobi içinse fazla paraya gerek yok. Series s tatmin eder. Oyunlarda daha ucuz hem

zevk meselesi hocam ikisine de yetecek kadar param olsa yine xbox almam mesela ben. 20 ye alacağınız bilgisayarın 2k da göstereceği performans da tartışılır. ekipman ve monitörlere ayıracak çok bir bütçeniz yoksa xboxtan devam edebilirsiniz.

Bu arada series s için 10k pahalı. Çift kol ve garantiliyse güzel fiyat

series x veya ps5 slim alırsanız mantıklı olur yoksa olmaz 20 klık pc daha mantıklı olur.

pc aldın mı sıkıntı monitörde alcan klavyede alcan mouse da alcan mousepadde alcan kulaklıkta alıcan sonra hikayeli oyunlarda kulagın terlicek hoparlör alcan sonra memnun olmican upgrade etmek isticen eğer bütçeden yana sıkıntı yoksa kesinlikle pc sıkıntı varsada pc borca gire gire alırsınız ekipmanları :(

20k ya 2. Elden R5 5600 + rtx 3060 li bir şey toplamayı düşünüyordum aslında bu daha mantıklı sanki o halde
20k ya 2.el 3060 pahalı. Bugünki gaming gecesinde R5 5600+rx7600 18500den satıldı. Hata kimse almadı bile bu fiyata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

series x veya ps5 slim alırsanız mantıklı olur yoksa olmaz 20 klık pc daha mantıklı olur.
Niye mantıklı olmasın kanka adam 4k değil 2k oynayacakmış iki katı para vermeye ne gerek var aradaki farkı oyunlara yatırır

20k ya 2.el 3060 pahalı. Bugünki gaming gecesinde R5 5600+rx7600 18500den satıldı. Hata kimse almadı bile bu fiyata
R5 5600 + anakart + ram+ SSD + 3060 toplam hepsini 20k bütçe içinde buldum aslında parça parça bir tek PSU kaldı onuda sıfır alicam

Niye mantıklı olmasın kanka adam 4k değil 2k oynayacakmış iki katı para vermeye ne gerek var aradaki farkı oyunlara yatırır
2k da R5 5600 3060 kombosundan daha fazla performans verirse Xbox alirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,065
Üyeler
183,212
Son üye
Qluitwe
Geri