Ne düşünüyorsun fiyat hocamDostlar benim ikisi de süratle geliyor. Geldiği gibi satacağım; eğer almak isteyen olursa bana ulaşabilir, hiç açmadan ucuza az bi kâr payı koyup ucuza vereceğim.
Elemanın biri imha ettim diye yalan söyleyip 2. klavyeyi almıştı, övünüyordu bir de bununla.Bir şeyde de üçkağıtçılık yapmayıverin. Mantıklı değil mi demiş bir de asfasfaefa mantıklı da ahlaklı değil. Sonra firmalar iyi niyeti suistimalden ülkedeki gerçek mağdurlarla ilgilenmiyor .
Temu neden ürünü geri almadan ödemeyi iade etmeyi bıraktı sanıyorsun. Böyle bi kendini akıllı sananlar yüzünden.Elemanın biri imha ettim diye yalan söyleyip 2. klavyeyi almıştı, övünüyordu bir de bununla.
Elemanın biri imha ettim diye yalan söyleyip 2. klavyeyi almıştı, övünüyordu bir de bununla.
Bir bunlar zeki zaten hocam yaTemu neden ürünü geri almadan ödemeyi iade etmeyi bıraktı sanıyorsun. Böyle bi kendini akıllı sananlar yüzünden.
bizi etkliemiyor muhtemelen kankasürattan mesaj geldi şükür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vergi muhabbeti bitti değil mi
Hocam 1800 okey dersen vereyim. sahibindende 2500den asagi vermeyi dusunmuyorum ama.Ne düşünüyorsun fiyat hocam
satabilceginizimi dusunuyonuzla 1.5 k koysan gene alinmazHocam 1800 okey dersen vereyim. sahibindende 2500den asagi vermeyi dusunmuyorum ama.