Telefon numarasi doğru mu siparişteArıyorum, ulaşılamıyor diyor mükemmel, yani 21inde çıkan ürünün mesajı hala yok .............. vallahi fena baydı
Telefon numarasi doğru mu siparişteArıyorum, ulaşılamıyor diyor mükemmel, yani 21inde çıkan ürünün mesajı hala yok .............. vallahi fena baydı
Doğru hocam sıkıntı yokTelefon numarasi doğru mu siparişte
Ödemiyoruz. Vergi ödememek için zaten Yunexpress'i seçtik hocam en başta.Sürat kargo ile gelenlerden teslim alan varmı? vergi ödüyoruzmu? sitede görünmüyor.
ya yeter valla 2 mesaj üste çiksaniz gorucekseniz yada google yazin her şeyi buraya yazip kirletmeye gerek varmi sizceSürat kargo ile gelenlerden teslim alan varmı? vergi ödüyoruzmu? sitede görünmüyor.
ya yeter valla 2 mesaj üste çiksaniz gorucekseniz yada google yazin her şeyi buraya yazip kirletmeye gerek varmi sizce
Hocam bence öteki kulaklik alanlarında çıkmasını bekliyorda olabilirlermi acaba diye düşündürüyorDoğru hocam sıkıntı yok
Herkesinki aynı zaman işlenecek diye bir şey yok yaklaşık 30 40 binden fazla Yunexpress kargosu varmış gecikmeler olabilir.Hocam bence öteki kulaklik alanlarında çıkmasını bekliyorda olabilirlermi acaba diye düşündürüyor
Firma ya neden kayiyorsun gumruk musavirlerine ve memurlarina Kay daha iyi firma elinden geleni yapmasa da suc bizim devlette o koltuga oturup Hersey guzel olacak Hersey sana girince diyen sahisin sucu HerseyValla firmaya da bizim kargo şirketine de büyük kayasım var da yapmıcam baydım gidiyorum artık