Gilbert
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 266
imha etmeden 10 dolar alanlar vardı mantıklı değil mi.Bana imhadan sonra gelen geldi de daha test edemedim en kötü yenisini gönderirler sana da bende 2 tuş basmıyordu
imha etmeden 10 dolar alanlar vardı mantıklı değil mi.Bana imhadan sonra gelen geldi de daha test edemedim en kötü yenisini gönderirler sana da bende 2 tuş basmıyordu
Vallaha bende tam bozulmaması gereken tuşlar bozuktu o yüzden kullanamayacağım ürüne 20$ vermek mantıksız geldi belki tamir ederdim ama uğraşmadım A ve enter tuşu bozuktu bende başka tuş bozuk olsa kullanılmayan bir tuşa atarsın kullanırsında birde kırdığımın genelini sağlam bıraktım modifiye etmeyi deneyeceğim bakalımimha etmeden 10 dolar alanlar vardı mantıklı değil mi.
Nasıl imha ettin fotoğraf ya da video varsa paylaşabilir misinizVallaha bende tam bozulmaması gereken tuşlar bozuktu o yüzden kullanamayacağım ürüne 20$ vermek mantıksız geldi belki tamir ederdim ama uğraşmadım A ve enter tuşu bozuktu bende başka tuş bozuk olsa kullanılmayan bir tuşa atarsın kullanırsında birde kırdığımın genelini sağlam bıraktım modifiye etmeyi deneyeceğim bakalım
gelmedi bize bekleyelim bakalım belki yarın gelir.abi o sms bana gelmedi bee nne unlucky adamim
25inde indi benim uçakta ama ne sms ne bişe geldi banasuratten bana da mesaj geldi arkadaslar. 25 haziranda inmisti benim ucagim. 25 haziran kargolari da sorunsuz gecti gibi. hayirli olsun. mesaj 21:15'de gelmis.
Bir şeyde de üçkağıtçılık yapmayıverin. Mantıklı değil mi demiş bir de asfasfaefa mantıklı da ahlaklı değil. Sonra firmalar iyi niyeti suistimalden ülkedeki gerçek mağdurlarla ilgilenmiyor .imha etmeden 10 dolar alanlar vardı mantıklı değil mi.
Onunla alakalı değil diyordu bazı arkadaşlarsms gelmeyenler bi son mil koduyla süratta aratmayı denesin
Benimde aynı şekilde sms falan gelmedi hocam.25inde indi benim uçakta ama ne sms ne bişe geldi bana
Gönderi bulunamadı diyosms gelmeyenler bi son mil koduyla süratta aratmayı denesin