Hayırdır hocam . solundan mı kalktın bugün. ne bu atar gider. görsek yazmayız dimi .ya yeter valla 2 mesaj üste çiksaniz gorucekseniz yada google yazin her şeyi buraya yazip kirletmeye gerek varmi sizce
Ben ilk zamanda almıştım vergi çıkmadı vergiyi sadece ptt alabilirSürat kargo ile gelenlerden teslim alan varmı? vergi ödüyoruzmu? sitede görünmüyor.
ya hocam ondan degil konu 2 aydir açık hala bu detaylari bilmeden siparis verenlerden yoruldum konu acildigindan beri yaza yaza yoruldum size patladik biraz galibaHayırdır hocam . solundan mı kalktın bugün. ne bu atar gider. görsek yazmayız dimi .
+ kusura bakma hocam yoğundum o ara @HouSHya hocam ondan degil konu 2 aydir açık hala bu detaylari bilmeden siparis verenlerden yoruldum konu acildigindan beri yaza yaza yoruldum size patladik biraz galiba
Sistemi geç güncelliyorlar , hayırlı olsun.Beyler bende 27 hazirandan beri gümrükte bekleyenlerdenim dün bi anda adıma kargo verildi şimdi de dağıtıma çıktı iMile tarafindan diyor fakat yunexpressde falan hala gümrükte gözüküyor
tuşlarda basmama veya çift tıklama gibi bir sorun varmı kontrol ettiniz mi?Ürün geldi şimdi 1-2 keycapsı yerinden çıkmış onun harici ürün kalitesi idare eder kötü değil ben beğendim
tahmin ettim oyle oluyo genelde