❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Çok şükür dağıtımda ama iş yerine vermiştim ve ben izindeyim 😏

Sürat kargo ile gelenlerden teslim alan varmı? vergi ödüyoruzmu? sitede görünmüyor.
Ben ilk zamanda almıştım vergi çıkmadı vergiyi sadece ptt alabilir

Hayırdır hocam . solundan mı kalktın bugün. ne bu atar gider. görsek yazmayız dimi .
ya hocam ondan degil konu 2 aydir açık hala bu detaylari bilmeden siparis verenlerden yoruldum konu acildigindan beri yaza yaza yoruldum size patladik biraz galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya hocam ondan degil konu 2 aydir açık hala bu detaylari bilmeden siparis verenlerden yoruldum konu acildigindan beri yaza yaza yoruldum size patladik biraz galiba
+ kusura bakma hocam yoğundum o ara @HouSH

Beyler bende 27 hazirandan beri gümrükte bekleyenlerdenim dün bi anda adıma kargo verildi şimdi de dağıtıma çıktı iMile tarafindan diyor fakat yunexpressde falan hala gümrükte gözüküyor

Beyler bende 27 hazirandan beri gümrükte bekleyenlerdenim dün bi anda adıma kargo verildi şimdi de dağıtıma çıktı iMile tarafindan diyor fakat yunexpressde falan hala gümrükte gözüküyor
Sistemi geç güncelliyorlar , hayırlı olsun.

Arkadaşım ss atmış.
Görünce ne kadar mutlu oldum anlatamam.Çocuğu işin içine soktum bana geldi ona gelmedi falan ve ümidi kesmişti ama şimdi geliyor 🤩

Ekler

• IMG-20250724-WA0005.webp
    IMG-20250724-WA0005.webp
    28.9 KB · Hit: 57
Arkadaşım ss atmış.
Görünce ne kadar mutlu oldum anlatamam.Çocuğu işin içine soktum bana geldi ona gelmedi falan ve ümidi kesmişti ama şimdi geliyor 🤩
Hayırlı olsun.

Ürün geldi şimdi 1-2 keycapsı yerinden çıkmış onun harici ürün kalitesi idare eder kötü değil ben beğendim

Benimki de geldi açıkçası hiçbir sıkıntısı yok ben beğendim, plastik kalitesi de kötü değil 1300 tl fazlasıyla eder. Flamingo switchin sesi de güzelmiş ama gatherondan geçtiğim için biraz sert geliyor. Gatheronu takabilirim

Geri