2026 YKS 50K OLUR MU

ahmed.f

80+
Reaksiyon skoru
0
Beyler selamun aleykum ben2026 yks ogrencısıyım hedefım 50k yaz bıtecek ve tyt bıtmedı suanda netler 30 40 cıvarı sınava kolejle hazırlanacagım ınsallah 50k gelır me yapmalıyım

Beyler selamun aleykum ben2026 yks ogrencısıyım hedefım 50k yaz bıtecek ve tyt bıtmedı suanda netler 30 40 cıvarı sınava kolejle hazırlanacagım ınsallah 50k gelır me yapmalıyım
Çok sıkı düzenli çalışırsan olur. Ama yayarsan rehavete kapılısan olmaz.

cevabın ıcın tesekkur ederım 11 agustosta ınsallah baslıyor okul ınsallah hallolur

30-40 son senendeysen çok az. Bahsettiğin sıralamalar için normalde son seneye en az 60-70 net civarıyla girip son sene +20 net kadar koyman lazım zaten AYT çalışmaktan çok vakit de kalmayacak.

Tabi bu yapman imkansız falan demek değil, normalden daha fazla çalışarak bu açığı kapatman lazım demek.

Biz seni bulmiyoruz tanımıyoruz oluru olmazı senin karar vermen lazım klişe bir laf vardır ya "çalışırsan olur" biz bunu diyebiliriz ancak...

Biz seni bulmiyoruz tanımıyoruz oluru olmazı senin karar vermen lazım klişe bir laf vardır ya "çalışırsan olur" biz bunu diyebiliriz ancak...
dogru dedın ben bu seyın ımkanı varmı dıye sordum ben sıkı calısırım ama olur mu

gelir bende sıfırdım 1senede 33k yaptim daha iyisini yapanda var..
okul ve dershaneye güvenme kendi programinla git

gelir bende sıfırdım 1senede 33k yaptim daha iyisini yapanda var..
okul ve dershaneye güvenme kendi programinla git
reıs ınsallah olur bu sene daha ıyı hazırlanmak ıcın kolej kazandım onlarla calısacagım ama kendımde ayrıyetten bıseyler yapacagım hacettepe ınsaat ıstıyorum bakalım

Geri