MSI VECTOR 17 Fiyatına değer mi?

Vito_

80+
Reaksiyon skoru
1
Bugün linkteki laptop u aldım fakat fiyatı nedeniyle içim pek rahat değil. 5070 li pc ler 70k+ bandındayken bu pc'ye 110k değer mi diye düşünüyorum.
- https://amzn.eu/d/eiUNxPG

Oyun için. Pc çok iyi hiçbir eksiği yok fakat fiyatı aldıktan sonra biraz düşündüm ve çok yüksek geldi
baya yuksek hocam buarada seyehat etmıyorsanız aslında laptop cok onemı yok soyle ındırımler var

daha ıyı performans verecegını dusunuyorum unlost kanalında ıncelemesı var csde 700-800 fps gtada 200-300 fps vs verıyordu cok saglam sogutması var tercıh edılebılır (yanlısım yoksa vıdeoyu kontrol edın genede)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Masaüstünü mecburen es geçiyorum. Malum üniversiteye gideceğim

Masaüstünü mecburen es geçiyorum. Malum üniversiteye gideceğim
attıgım laptop o ıs olur slayt vs olur onlar ıcınde ıyı bır laptop sızınkının fıyatı cok fazla hocam aradakı performans farkı ne akdar olur oda suphelı aslında

baya yuksek hocam buarada seyehat etmıyorsanız aslında laptop cok onemı yok soyle ındırımler var

daha ıyı performans verecegını dusunuyorum unlost kanalında ıncelemesı var csde 700-800 fps gtada 200-300 fps vs verıyordu cok saglam sogutması var tercıh edılebılır (yanlısım yoksa vıdeoyu kontrol edın genede)
Attığınız şeyleri görmezden geliyorum, yinede teşekkürler

Geri