BiOS GÜNCELLENİRKEN BİLGİSAYARDAN ELEKTİRİĞİN KESİLMESİ

cmos reset bile işe yaramadı tekrar bios flashlamaya kalktı onu da yapamadı geriye dönüp tüm konuya bakarsan çok şey denendi boot edip red lightta kalıyor
Bir ümit olarak söyledim, bir şey kaybetmez. Bir kere benim işime yaratmıştı ama bios yenileme aşamasında değil tabi.

Cmos reset yapmadım abi hiç denemdim pişde sökmedim
Tornavida ile uçları nasıl birbirine değdirecem ki? demedin miydi sen??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski bios silinirken güç gitmiştir o yüzden kurtaramıyor :D
gidip psunun fişini kendi eliyle çekmese hiçbir sorun olmayacaktı anakartta patlattığı yetmiyor gibi çözümde bulamıyor

Bir ümit olarak söyledim, bir şey kaybetmez. Bir kere benim işime yaratmıştı ama bios yenileme aşamasında değil tabi.
sanmıyorum ya tekrar bile yazamıyor biosu flashback var yapamıyor

gidip psunun fişini kendi eliyle çekmese hiçbir sorun olmayacaktı anakartta patlattığı yetmiyor gibi çözümde bulamıyor

Abi ben uçları nasıl birbirine değdiricem demedim cmosu deneyimmi diye sordum denemedim ayrıca aşağılayıp durman hiç birşeyi değiştirmiyor tamam ben burda hata yaptım farkındayım ama düzeltmeye çalışıyorum ne yapayım

Abi ben uçları nasıl birbirine değdiricem demedim cmosu deneyimmi diye sordum denemedim ayrıca aşağılayıp durman hiç birşeyi değiştirmiyor tamam ben burda hata yaptım farkındayım ama düzeltmeye çalışıyorum ne yapayım
Hata yapa yapa öğrenicen de en iyisi babanla konuş borç iste deki çalışır öderim de.

İyi de ben aşağılamıyorum ki ayrıca sana 11 sayfadır düzeltmeyeceğini söylüyoruz söylediğimiz çözümler işe yaramadı mecbur tamir görecek o kart

Abi kaç kere denedim kaç tane video izledim herkesin dediğini yaptım olmuyor sen söyle nasıl yapayım birde seninkini deneyim

msı servisine göndereceksin para karşılığı tekrar bios yazacaklar

Hata yapa yapa öğrenicen de en iyisi babanla konuş borç iste deki çalışır öderim de.
Ya göndermek istemiyorum abi servise valla imkanım olsa göndericem ben kötü gözükmek istemiyorum babamın karşısında ayrıca kızmasınıda istemiyorum

Abi kaç kere denedim kaç tane video izledim herkesin dediğini yaptım olmuyor sen söyle nasıl yapayım birde seninkini deneyim
Anakartın kullanma kılavuzunda clear cmos bölümümü okuyun.
Ya göndermek istemiyorum abi servise valla imkanım olsa göndericem ben kötü gözükmek istemiyorum babamın karşısında ayrıca kızmasınıda istemiyorum
Anakartın kullanım kılavuzunu bulup clear cmos bölümünü okuyun.

Anakartın kullanma kılavuzunda clear cmos bölümümü okuyun.

Anakartın kullanım kılavuzunu bulup clear cmos bölümünü okuyun.
Abi dediğin gibi pili çıkarıp ekran kartını taktım rami taktım m2 ssdyi taktım çalıştırdım olmadı anakattıj kullanım kılavuzumda clear cmos bölümü yok

Abi dediğin gibi pili çıkarıp ekran kartını taktım rami taktım m2 ssdyi taktım çalıştırdım olmadı anakattıj kullanım kılavuzumda clear cmos bölümü yok
Senin adına üzüldüm, servis yolu göründü maalesef, dünyanın sonu değil. Sağlığına bir şey olmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,065
Üyeler
183,212
Son üye
Qluitwe
Geri