reis hortlatcam ama bende 4k 60hz tv var ps almayı düşünüyom tam olarak fark ne ps5 slim ps5 ps5 pro arasındaki bide bunlar 4k120 fps mi veriyor bide ps6 ne zmaan cıkcakPro al bence. Bende de PS5 slim var, seneye Pro'ya ya da Slim beni idare ederse PS6'yı bekleyip ona geçeceğim, imkanınız varken en iyisini almak her zaman daha iyidir. Çok bilgili değilim, çokta meraklısı ve ilgilisi değilim ama herkes PS5 Pro alınmaz, özel oyun çıkmayacak diyor ama bence özel oyun çıkmasa bile yeni çıkacak oyunların hepsi PS5 Pro için entegre olup ve daha akıcı olacaktır. Ben böyle düşünüyorum ama tabii PS5 Slim'i 25 bine kadar bulabilirseniz aradaki farkı vermeye gerek yok diye de ayrıca düşünüyorum.
Isınma sorunu olabilir miBeyler itahalatci garantiler sorun çıkarıyor ben 3 haftadır aldım ps5 slim ara sahnelerde drop giriyor oyunda veya menüde artık bunaldim
Cihaz isindigi icinmi oluyorIsınma sorunu olabilir mi
Oynarken ekranda ısınma uyarısı verirse ısındığını anlarsın veya bir süre oynadıktan sonra arka kısmını elle.Slim cihazlarda sıcaklık problemi olduğunu görmüştüm bazılarındaCihaz isindigi icinmi oluyor
Ben bı konsol tamircisine daha sormuştum bu küçük donmalar bu cihazın problemlerinden biriymisOynarken ekranda ısınma uyarısı verirse ısındığını anlarsın veya bir süre oynadıktan sonra arka kısmını elle.Slim cihazlarda sıcaklık problemi olduğunu görmüştüm bazılarında