Aynı fiyata FSP sıvı soğutma var onu niye seçmedin. Bitfenix'te pompa sorunu var diye okumuştum.Aşağıdaki sistemi özelleştirdim böyle oldu sizce nasıl olmuş bu fiyata alayım mı ? Bu fiyata başka 5070ti lı sistem bulamadım. 5070ti olsun istiyorum.
Değiştirmemi önerdiğiniz parça varsa söyleyin lütfen . Bütçem 65bin
Seçeneklerdeki diğer markalara göre daha bilindik marka olduğu için mantıklı geldi ondan seçtim. cooler master 2500 tl far koyuyordu ondan seçmedim. 7600 yükseltirken 500 tl fark çok gelmedi ondan seçtimHocam bütçeyi korumak adına 7500f düşebilirsin arada hiç bir fark yok neredeyse. Eğer dahili ekran kartım olsun diyosan orası ayrı. Birde sorum olucak bitfenix soğutucu hakkında bir bilgiye sahipmisiniz? İyi bir soğutucu mu fiyatını hakeder mi?
FSP ile bitfenix arasında kalmıştım açıkcası ikisini de çok bilmediğim için bitfenix seçtim. Bide sanırım bu bitfenix'in v2 versiyonu sanırım sorunları düzeltmişler diye duydumAynı fiyata FSP sıvı soğutma var onu niye seçmedin. Bitfenix'te pompa sorunu var diye okumuştum.
5070ti li mi neden satıyorsunuzİkinci el almayı düşünürseniz ilanımda 7 aylık bi sistem var 17 ay garantisi var
FSP genel olarak bitfenixten kaliteli ve bilindik markadır.FSP ile bitfenix arasında kalmıştım açıkcası ikisini de çok bilmediğim için bitfenix seçtim. Bide sanırım bu bitfenix'in v2 versiyonu sanırım sorunları düzeltmişler diye duydum
Yok 7800 xt ve 9600x işlemcili ilanımda var , askeri personelim göreve gideceğim kullanamıyorum5070ti li mi neden satıyorsunuz