5070ti li bu sistemi almayı düşünüyorum

Slavangor

80+
Reaksiyon skoru
2
Aşağıdaki sistemi özelleştirdim böyle oldu sizce nasıl olmuş bu fiyata alayım mı ? Bu fiyata başka 5070ti lı sistem bulamadım. 5070ti olsun istiyorum.
Değiştirmemi önerdiğiniz parça varsa söyleyin lütfen . Bütçem 65bin

Ekler

• 1754409631024.webp
    1754409631024.webp
    32.5 KB · Hit: 74
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam bütçeyi korumak adına 7500f düşebilirsin arada hiç bir fark yok neredeyse. Eğer dahili ekran kartım olsun diyosan orası ayrı. Birde sorum olucak bitfenix soğutucu hakkında bir bilgiye sahipmisiniz? İyi bir soğutucu mu fiyatını hakeder mi?

Aşağıdaki sistemi özelleştirdim böyle oldu sizce nasıl olmuş bu fiyata alayım mı ? Bu fiyata başka 5070ti lı sistem bulamadım. 5070ti olsun istiyorum.
Değiştirmemi önerdiğiniz parça varsa söyleyin lütfen . Bütçem 65bin
Aynı fiyata FSP sıvı soğutma var onu niye seçmedin. Bitfenix'te pompa sorunu var diye okumuştum.

Hocam bütçeyi korumak adına 7500f düşebilirsin arada hiç bir fark yok neredeyse. Eğer dahili ekran kartım olsun diyosan orası ayrı. Birde sorum olucak bitfenix soğutucu hakkında bir bilgiye sahipmisiniz? İyi bir soğutucu mu fiyatını hakeder mi?
Seçeneklerdeki diğer markalara göre daha bilindik marka olduğu için mantıklı geldi ondan seçtim. cooler master 2500 tl far koyuyordu ondan seçmedim. 7600 yükseltirken 500 tl fark çok gelmedi ondan seçtim

Aynı fiyata FSP sıvı soğutma var onu niye seçmedin. Bitfenix'te pompa sorunu var diye okumuştum.
FSP ile bitfenix arasında kalmıştım açıkcası ikisini de çok bilmediğim için bitfenix seçtim. Bide sanırım bu bitfenix'in v2 versiyonu sanırım sorunları düzeltmişler diye duydum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
FSP ile bitfenix arasında kalmıştım açıkcası ikisini de çok bilmediğim için bitfenix seçtim. Bide sanırım bu bitfenix'in v2 versiyonu sanırım sorunları düzeltmişler diye duydum
FSP genel olarak bitfenixten kaliteli ve bilindik markadır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,016
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri