Lenovo Loq RTX 4070 + Ryzen 7 7435HS 44.000 havale fiyat alınır mı?

Reaksiyon skoru
253
Merhaba arkadaşlar, firma faturalı ve Lenovo Türkiye garantili kapalı kutu Rtx 4070 freedos 44.000 TL’ye alınır mı? kart ödemeli fiyatı 47.000 TL

Ryzen 7 7435HS
Rtx 4070 115W ekran kartı
1 TB M2 SSD
12 GB tam elimde 16x16 var 32 GB yapacağım alırsam.

Son düzenleme:
loqlardaki anakart yakma sorunundan dolayi uzak duruyoruz

risk alirim diyosan al
İ5 HX modellerde bu sorun var diye biliyorum. Sebebide düşük adaptör ve HX modellerde iç kablolarda intel kaynaklı bir yanma durumu oluşuyormuş ısıdan.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Şans işi biraz hocam ya bendede Intel var 97 100 dereceleri gördüm hatta stres testi yaptım geçen gün 10dk boyunca 90-97 arası gitti geldi 1 yildirda kullanıyorum bir şey olmadı inşallah olmaz
30 40k baydigimiz cihazlarda hu kadar endise bu kadar risk can yakiyor biraz hocam

Cihazı iş arkadaşlarım sayesinde kullanma imkanı bulmuştum. Soğutma mühendisliği fena değil ve cihaz gözüme nedense estetik geliyordu baya. Kronik sorunu arkadaşın dediği gibi varsa uzak durun bence. Laptoplar'da bu tür konulara dikkat etmek gerekiyor.

Laptop tasarım ve ekran kalitesi olarak başarılı %100 Srgb ekran ilk kez kullanıyorum giriş seviyesi ASUS tuf gaming yanında çok geri kaldı, ekran tarafından üst düzey bir ekran kullanılmış bunun dışı oyun performansı çok iyi 2 saat RDR 2 ultra ayarlarda her hangi drop yaşamadan oynadım Rtx 4070 gerçekten çok güçlü bir kart.

230W adaptör çok büyük ve ağır kaliteli 170w adaptör olmaması önemli durum zira anakart yanan modellerin hepsi 170w adaptörlü modeller.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yanarsa burayya yorum birakin merak ettim
Bu arada garantisi 2 ay önce başlamış fatura ilettiler Lenovo’ya cihaz kaydı yaptım dost.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,523
Üyeler
184,179
Son üye
copperx
Geri