🔥İndirim 🔥Amazon Günlük İhtiyaçlarda 2. Ürüne %70 İndirim🔥

Amazon iyice bozdu Türkiyede bi milyoncu abiye mi verdiler yönetimini belli değil on gün sonra sipariş ettiler hiç haber ses etmeden müşteri hizmetlerine de ulaşılmıyor. Kız arkadaşımın hesabından alışveriş yapıyoruz bugüne kadar doğrulama istemeyen müşteri hizmetleri bugün hesap sahibinin onayı lazım cart curt diyor. Eskiden bir şey ne olursa olsun bu siteden almaya çalışırdım şimdi görünce tiksiniyorum
boşver knk manitan var :')

elli değil on gün sonra sipariş ettiler hiç haber ses etmeden müşteri hizmetlerine de ulaşılmıyor. Kız arkadaşımın hesabından alışveriş yapıyoruz bugüne kadar doğrulama istemeyen müşteri hizmetleri bugün hesap sahibinin onayı lazım cart curt diyor. Eskiden bir şey ne olursa olsun bu siteden almaya çalışırdım şimdi görünce tiksiniyorum
Amazon kadar müşteri memnuniyetini ön planda tutan başka bir alternatif yok tr de. Saçmalamışsın..

Parodontax Diş Eti Bakımı Beyazlatıcı Diş Macunu 75 ml x 2 Adet 199TL

İndirimle çifti 128 TL ye geliyor. 3-4 Ay önce indirimden 177 TL almiştim.
Alıntıyı görüntüle
Berbat bir diş macunu kesinlikle tavsiye etmiyorum

Parodontax Diş Eti Bakımı Beyazlatıcı Diş Macunu 75 ml x 2 Adet 199TL

İndirimle çifti 128 TL ye geliyor. 3-4 Ay önce indirimden 177 TL almiştim.
Alıntıyı görüntüle
bu diş macunu neden bu kadar pahalı, işe yarıyor mu?

Berbat bir diş macunu kesinlikle tavsiye etmiyorum
Genelde tuzlu tadını sevmiyorlar.

bu diş macunu neden bu kadar pahalı, işe yarıyor mu?
Bilemicem.

Kendi dişlerim için ideal. Lekeleri çıkarabilen tek diş macunu diğerlerini de denedim. Ama bu denli lekeleri cikartabilen yok.
Dişten dişse fark edebilir. Daha önce kullanmadiysaniz. Deneyebilirsiniz. Size kalmış.

Genelde tuzlu tadını sevmiyorlar.

Bilemicem.

Kendi dişlerim için ideal. Lekeleri çıkarabilen tek diş macunu diğerlerini de denedim. Ama bu denli lekeleri cikartabilen yok.
Dişten dişse fark edebilir. Daha önce kullanmadiysaniz. Deneyebilirsiniz. Size kalmış.
deniyeyim hocam.

Alıntıyı görüntüle

Toplam 805 TL oluyor tanesi 402,5 TL'ye geliyor gayet makul bundan aldım.
Amazondan kahve alınmaz hocam. Çekirdek kahveyi amazon vb sitelerden almak büyük hata. Stoklu ürünler olduğu için kavrum tarihinden 5-6 ay bile geçmiş kahveler gelebilir ve bayat kahve içmiş olursunuz. Bazı sitelerde kavurucu kendisi satıyor misal moliendo satıcısına bakarsanız 'kahve.com' alırsınız muhtemelen sipariş tarihinizde kavrulup gönderilir. Bununda bir handikapı var, yeni kavrulmuş kahvenin degassing süreci olur ve bunun için 7 ile 15 gün gibi çekirdeğe göre değişen bir süre açmadan dinlendirmeniz gerekir bunun için planlı ve biraz stoklu gitmeniz gerekir. Sanalbaharat (çok ucuza ciddi çekirdekler geliyor), wayta ve milestone tavsiye ederim.

Amazondan kahve alınmaz hocam. Çekirdek kahveyi amazon vb sitelerden almak büyük hata. Stoklu ürünler olduğu için kavrum tarihinden 5-6 ay bile geçmiş kahveler gelebilir ve bayat kahve içmiş olursunuz. Bazı sitelerde kavurucu kendisi satıyor misal moliendo satıcısına bakarsanız 'kahve.com' alırsınız muhtemelen sipariş tarihinizde kavrulup gönderilir. Bununda bir handikapı var, yeni kavrulmuş kahvenin degassing süreci olur ve bunun için 7 ile 15 gün gibi çekirdeğe göre değişen bir süre açmadan dinlendirmeniz gerekir bunun için planlı ve biraz stoklu gitmeniz gerekir. Sanalbaharat (çok ucuza ciddi çekirdekler geliyor), wayta ve milestone tavsiye ederim.
teşekkür ederim ama ben standart içiciyim. Ayda 1 kg bitiyor neredeyse gelen ürünlerin son kullanımları 2027 temmuz muhtemelen geçen ay çekildi bunlarda son kullanma tarihine yakın olmadıkça bence sorun yok tadın sıkıntı olmuyor. 1 kg kahveyi 400 tl'ye bahsettiğiniz yerlerde bulduğum zaman tabi ki alırım. Güzel öneriniz ve bilgilendirmeniz için ayrıyeten teşekkür ederim.

Geri