Hoparlörden gelen ses bozuluyor

Reaksiyon skoru
3
İyi günler vatandan 1 hafta önce almış olduğum hazır sistemimde msi marka ekran kartı var 5060 fakat ses problemi var çözebilirmisiniz ?, sorunu şöyle anlatayım ses bazen acayip bozuluyor bozulma başlayınca bilgisayarı yeniden başlat yapıyorum düzeliyo ama sonra yine aç kapa yapınca yeniden başlıyo kulaklık bağladığımda herhangi bir sıkıntı olmuyor ekran kartı ve anakart driverlerini güncelledim hatta kaldırıp temiz kurulum yaptım ama hayla devam ediyo hapörlerim monitöre entegre olduğu için sesi ekran kartından alıyor açıkcası ben sorunun ekran kartında olduğunu düşünüyorum veya driverlerda lütfen geri dönüş yaparsanız sevinirim iyi günler

alakasız biraz ama bende bi deneyimimi paylaşayım, corsair hs80 wireless kulaklığım normalde gayet iyi çalışırken icue uygulamasindan driver update sonrasi PC yüke bindiginde (oyun oynarken özellikle) sesler bozulmaya ve karincalanmaya başlamıştı. driveri silip tekrar kurarak sorunu çözdüm. fakat icue driver guncellemeleini otomatik indirdiği için 1 ay falan sonra tekrar bozuldu sesler ve yine silip baştan indirmek zorunda kaldım. sorun icue'deydi ve bende son defa driveri kurduğumda otomatik driver updatelerini kapattım. artık hiç guncellemiyorum zaten çalışan şeyi bozmaya gerek yok durduk yere diyerekten. bu tarz bir şeyden dolayı olabilir senin sorununda

alakasız biraz ama bende bi deneyimimi paylaşayım, corsair hs80 wireless kulaklığım normalde gayet iyi çalışırken icue uygulamasindan driver update sonrasi PC yüke bindiginde (oyun oynarken özellikle) sesler bozulmaya ve karincalanmaya başlamıştı. driveri silip tekrar kurarak sorunu çözdüm. fakat icue driver guncellemeleini otomatik indirdiği için 1 ay falan sonra tekrar bozuldu sesler ve yine silip baştan indirmek zorunda kaldım. sorun icue'deydi ve bende son defa driveri kurduğumda otomatik driver updatelerini kapattım. artık hiç guncellemiyorum zaten çalışan şeyi bozmaya gerek yok durduk yere diyerekten. bu tarz bir şeyden dolayı olabilir senin sorununda
Bi deneyim eve gidince hocam sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,428
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri