🔥İndirim Beats solo buds 2600 tl peşin fiyatına 6 taksit

Reaksiyon skoru
25
Yeni üye olup uygulama içinden yapboz parçası buluyorsunuz uygulama içinde(çok kolay) mediamarkt club ile gelen puanları kupona dönğştürüseniz 2600 e geliyor bazı kartlara 6 taksit yapıyor(peşin fiyatına) ben aldım yarın geliyor isteyen olursa geldikten sonra soruları alabilirim
Bu arada kutunun içinde batarya yok fakat pil ömrü 18 saat gayet yeterli 5 dakikalık şarj ile 1 saat kullanım sunuyor

Son düzenleme:
Yeni üye olup uygulama içinden yapboz parçası buluyorsunuz uygulama içinde(çok kolay) mediamarkt club ile gelen puanları kupona dönğştürüseniz 2600 e geliyor bazı kartlara 6 taksit yapıyor(peşin fiyatına) ben aldım yarın geliyor isteyen olursa geldikten sonra soruları alabilirim

Apple'ın alıp bitirdiği marka 😡.

Şu Jabra TR'den çekilmeseydi de alabilseydim, bu boyutta bir Samsung FE bir de Sony modelleri kaldı gibi.

Kendi yararına kullandı diyelim, AirPods adı altında sattığı ürünlerde Beats teknolojisi var. Yine de profesyonel alanda daha iyi yönetilebilirdi şu marka.
Aynen öyle bence çok doğru bir hamle yaptı apple burada kulaklık üretmeyi öğrendi diyebiliriz

Türkiyede çok fazla incelem yoktu yabancılardan izledim pro olmayan airpodslar ile çok rahat yarıştığını söylüyorlar o yüzden marka bitmiş olabilir ama modeli sanmam
H1 ve H2 çipi kötü değil. Ama beats'in tasarım dili her zaman çok farklı olmuştur.
Bunu kaybettiler bence.

Bu arada kutunun içinde batarya yok fakat pil ömrü 18 saat gayet yeterli 5 dakikalık şarj ile 1 saat kullanım sunuyor

ANC olsaydı alabilirdim , elimde AirPods Pro 1. Nesil var şarjı çok hızlı bitiyor artık bayağı eskidi.

H1 ve H2 çipi kötü değil. Ama beats'in tasarım dili her zaman çok farklı olmuştur.
Bunu kaybettiler bence.
Yani o bass meselesini ses yüksekliğini kesinlikle kaybetti diyebiliriz ama yinede bass ve ses yüksekliğinde airpodsdan daha üstte olduğunu söylüyorlar fakir airpodsu gibi geldi bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ANC olsaydı alabilirdim , elimde AirPods Pro 1. Nesil var şarjı çok hızlı bitiyor artık bayağı eskidi.
Önceki kulaklığımda vardı neredeyse hiç kullanmadım buna bakarken hiç
Aramadım ama yalıtımın çok başarılı olduğunu söylüyorlar %50 civarı kestiğini söylüyorlar bence biraz vaktiniz varsa ben teslim aldığımda sorularınızı yanıtlayabilirim

Yani o bass meselesini ses yüksekliğini kesinlikle kaybetti diyebiliriz ama yinede bass ve ses yüksekliğinde airpodsdan daha üstte olduğunu söylüyorlar fakir airpodsu gibi geldi bana
Alınır mı sence ? Sporda kullanmak için ANC olmadığı için kararsız kaldım.

Kz, moondrop, kinera, hifiman vb markaların kablosuz kulaklıklarını kullandıktan sonra bunların harbiden yüzüne bakmıyorum. Ve bu fiyat aralığında yine ürünleri çok pahalı da değil bunlara göre.

Alınır mı sence ? Sporda kullanmak için ANC olmadığı için kararsız kaldım.
Yarın elime ulaşacak ben size yarın dönüş yapayım ama izlediğim kadarıyla mikrofon konusunda çok başarılı değil ( bir airpods seviyesinde) özellikle kalabalık ortamlarda onun harici kötü yorum görmedim diyebilirim birde kutu airpods kadar kaliteli hissetirmiyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kz, moondrop, kinera, hifiman vb markaların kablosuz kulaklıklarını kullandıktan sonra bunların harbiden yüzüne bakmıyorum. Ve bu fiyat aralığında yine ürünleri çok pahalı da değil bunlara göre.
Zaten alma sebebim fiyatı ben biraz dikkatsizim o yüzden kablolu kullanamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,523
Üyeler
184,179
Son üye
copperx
Geri