Oyuncu Koltuğu Arıyorum Bütçem 6-7k FP Ürün olursa sevinirim

xNotter

80+
Reaksiyon skoru
21
dostlar donanım bilgisiyle dola dola totomuzu koyacak bir sandalye bulacak kadar bilgili değilim bana güzelinden bir oyuncukoltugu önerirseniz sevinirim.

Ayrettende günde 8-10 saat oturan birisiyim..

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

dostlar donanım bilgisiyle dola dola totomuzu koyacak bir sandalye bulacak kadar bilgili değilim bana güzelinden bir oyuncukoltugu önerirseniz sevinirim.

bende konu açtım da dün cevap yok bekliyorum sizin bütçede warrior aragorn önerebilirim ve havk fab serisi 7.5

Hawk fab serisi kullanıyorum 7-7.5 civarında fiyatı var alalı 1 ay oldu şuanlık gayet memnunum. Tek önerim beyaz alma çok kir tutuyor ne kadar temizlersen temizle 😂

Ekler

• image.webp
    image.webp
    601.3 KB · Hit: 33
Hawk fab serisi kullanıyorum 7-7.5 civarında fiyatı var alalı 1 ay oldu şuanlık gayet memnunum. Tek önerim beyaz alma çok kir tutuyor ne kadar temizlersen temizle 😂
Kankam perde de yok gibi nasıl oturuyosun orda ışık vuruyorken

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kankam perde de yok gibi nasıl oturuyosun orda ışık vuruyorken
Kanka evi değiştirdik taşınalı 5 gün oluyor tam yerleşmedim daha pc yi kurdum direkt sadece bilgisayar üzerinden çalıştığım için kurmam gerekiyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka evi değiştirdik taşınalı 5 gün oluyor tam yerleşmedim daha pc yi kurdum direkt sadece bilgisayar üzerinden çalıştığım için kurmam gerekiyordu
Cam balkonun perdesi var onu kapatıyorum oturduğumda

Deri koltuk (kaldi ki bu butceye bulman zor) daha dogrusu hava almayan koltuk tercih etmemeni oneririm. 3 senedir hawk fab v1 kullaniyorum. Garanti kapsaminda bir kez alt mekanizma iki kez kolcak degisimi oldu. Garanti suresince ilgilenen calisanlar gayet nazik ve anlasilabilir insanlardi. Koltugun bir eksisi var o da bel yastigi sirt ile oturdugun yerin arasina, arkaya dogru kacabiliyo zamanla. Onun disinda gayet guzel koltuk, yeterli yani. Tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,290
Üyeler
183,969
Son üye
optıkusprıme
Geri