I9 13900KF için hangi sıvı soğutmayı almam lazım

ereatin

80+
Reaksiyon skoru
1
Güncel olarak NZXT KRAKEN Z63 kullanıyorum, 280mm bir radyatöre sahip ancak işlemcim için yetersiz kalıyor. Bu sebepten dolayı değişikliğe gitmek istiyorum markaların nasıl olduğuna dair fazla bir bilgim yok mevcut kasam Corsair 3000D Airflow. Eğer önereceğiniz radyatörler kasam için büyükse kasa içinde bir değişikliğe gidebilirim.

Güncel olarak NZXT KRAKEN Z63 kullanıyorum, 280mm bir radyatöre sahip ancak işlemcim için yetersiz kalıyor. Bu sebepten dolayı değişikliğe gitmek istiyorum markaların nasıl olduğuna dair fazla bir bilgim yok mevcut kasam Corsair 3000D Airflow. Eğer önereceğiniz radyatörler kasam için büyükse kasa içinde bir değişikliğe gidebilirim.
Kasa değişimi şart gibi, kasa üste maksimum 280mm destekliyor. Geçmişken 420mm destekleyen bir şeye geçip 420mm bir model al Artic Pro iii gibi seriler olabilir.

İlk olarak kasa değişikliğine gitsen her açıdan daha iyi olur hocam senin için

Kasa değişimi şart gibi, kasa üste maksimum 280mm destekliyor. Geçmişken 420mm destekleyen bir şeye geçip 420mm bir model al Artic Pro iii gibi seriler olabilir.
Hocam prolar ile normal iii seri arasında ne gibi farklar var çok fark yaratır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk olarak kasa değişikliğine gitsen her açıdan daha iyi olur hocam senin için
Kasa olarak ne önerirsiniz? Beyaz olabilirse makule geçer.

Hocam prolar ile normal iii seri arasında ne gibi farklar var çok fark yaratır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa olarak ne önerirsiniz? Beyaz olabilirse makule geçer.
Fanlar farklı gördüğüm kadarıyla, onun dışında blokta pompada falan pek fark yok düzü de gayet iş görür bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,451
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri