WD 1TB SN5000 SSD 1999 TL

Benimde aynı ama ürün kargoya verildi aktarma şubesinde bekliyo şuan anlayamadım neden böyle bişey yaptılar
Hocam bi bence satıcı ile görüş boşuna bide 500 GB ürün gönderirler iadeyle kendin uğraşma bence görüş direk

Hocam bi bence satıcı ile görüş boşuna bide 500 GB ürün gönderirler iadeyle kendin uğraşma bence görüş direk
Gerek yok gelen ürüne göre uğraşırım üstüne gerekli şekilde şikayet ederim en azından bi sonraki alıcılarda mağdur olmasın

Satıcı tng görünüyor siparişime baktım muhtemelen bu ürünü ilk sipariş veren ben olmuş olabilirim çünkü hemen kargoya verildi diğerleri bekleyeme alınmış olabilir ya da stok yanlış girildi ellerinde bu ürün olmadan kafalarına göre eklemeleri bambaşka saçma
Arayan numara bu hocam direk satıcı ara konuş istersen +90 533 577 48 80 haberin yokmuş gibi davran yada belki yemdir hani işte böyle bir ürün aldık 1 TB mı değil mi kaç GB geliyor falan gibisinden bana söylediği ile aynıysa iptal edersin yoksa al geç direk

Arayan numara bu hocam direk satıcı ara konuş istersen +90 533 577 48 80 haberin yokmuş gibi davran yada belki yemdir hani işte böyle bir ürün aldık 1 TB mı değil mi kaç GB geliyor falan gibisinden bana söylediği ile aynıysa iptal edersin yoksa al geç direk
Sizde olduğu gibi iptal etmem gerekiyorsa benide ararlar diye düşünüyorum

Satıcı tng görünüyor siparişime baktım muhtemelen bu ürünü ilk sipariş veren ben olmuş olabilirim çünkü hemen kargoya verildi diğerleri bekleyeme alınmış olabilir ya da stok yanlış girildi ellerinde bu ürün olmadan kafalarına göre eklemeleri bambaşka saçma
Yukarıda numarasını paylaştım istersen bir ara sor uğraşma sonra iadeyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizde olduğu gibi iptal etmem gerekiyorsa benide ararlar diye düşünüyorum
Tabii oda mümkün iptal etme şuan ama istersen görüş belki de ellerinde kalmadı ürün o yüzden iptal ettirdiler bana ama ama doğruyu söyleyip izah ederlerdi yani öyle durum olsa elimizde kalmadı iptal ettik yada siz iptal edin diye sordum bu ürünü alan herkes için mi geçerli diye evet dediler

Satıcı sen misin dostum. Paketini acmadan verir. Niye uğraşsın.Video ile açar Zaten yanlış ürün gönderen satıcı 😅
Daha ulaşmadan iptal edip iade etmek var birde teslim alıp iade etmek var süreç duruma göre uzar bana göre şuan iptal etmesin zaten satıcıyla bence görüşsün bana anlatılan ile aynıysa daha yoldayken iptal etsin eğer öyleyse değilse zaten iptal etmesinin anlamı yok

2 defa WD hdd aldım ikiside garanti dolunca pert oldu. Bidaha WD ürünlerini bedava verseler almam
Wd Taiwan di sanırım. Bı ülkede üretilen modelleri sorunluydu. Hangi ülke hatırlayamadım. Yoksa wd uzun ömürlü

Daha ulaşmadan iptal edip iade etmek var birde teslim alıp iade etmek var süreç duruma göre uzar bana göre şuan iptal etmesin zaten satıcıyla bence görüşsün bana anlatılan ile aynıysa daha yoldayken iptal etsin eğer öyleyse değilse zaten iptal etmesinin anlamı yok
Sizde haklısınız. Bazen satıcılar dürüst olmayabiliyor

Wd Taiwan di sanırım. Bı ülkede üretilen modelleri sorunluydu. Hangi ülke hatırlayamadım. Yoksa wd uzun ömürlü

Sizde haklısınız. Bazen satıcılar dürüst olmayabiliyor
Süreç bir kaç gün kısalır yalansa eğer iade kısmında eline gelecek bakacak bir daha iade etcek bekle dur daha yoldayken kontrol edip emin olsa daha garanti.olur belki yalan belki değil

Süreç bir kaç gün kısalır yalansa eğer iade kısmında eline gelecek bakacak bir daha iade etcek bekle dur daha yoldayken kontrol edip emin olsa daha garanti.olur belki yalan belki değil
Orası öyle. Sonuç olarak onlar hatalı olduğu için iade konusunda sorun yaşamazsınız. Bu arada son bir Ssd kaldı alicaksaniz 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,361
Üyeler
190,739
Son üye
ugurturkcan
Geri