WD 1TB SN5000 SSD 1999 TL

Hiçbirşey sormadım sadece gelmesini beklicem uğraşmak gerekiyorsada uğraşırım
Umarım doğru ürün gelirde bende şikayet ederim mağazayı 😂 arkadaşıma söyliyim oda iptal etmesin doğru gelirse ondaki ürünü ben alırım 😂😂😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiçbirşey sormadım sadece gelmesini beklicem uğraşmak gerekiyorsada uğraşırım
Hocam yarın elinde olur mu acaba? Olursa olumlu olumsuz diye dönüş yapar mısın konuya fotolu şekilde

Son düzenleme:
Umarım doğru ürün gelirde bende şikayet ederim mağazayı 😂 arkadaşıma söyliyim oda iptal etmesin doğru gelirse ondaki ürünü ben alırım 😂😂😂

Hocam yarın elinde olur mu acaba? Olursa olumlu olumsuz diye dönüş yapar mısın konuya fotolu şekilde
Her aşamada yazarım np

şuan kargoda istanbulda ben ankarada yaşıyorum yarın gelme ihtimali var gibi ama yarın ben evde yokum evdekilere baktırırım

3 ay rafta kaldı diye unutmuşum, WD 2 TB vardı ben de :D 1 yıl önce kuponla 3400'e almıştım. SanDisk üretiyor haberiniz olsun, zaten aynı marka ikiside

Ssdler geldi mi arkadaşlar açıp bakan var mı doğru mu ürün?

Böyle bir halt yiyecekleri belliydi ya fiyat çok anlamsız uygundu. Sağlık olsun artık, ben de iptal ettim.
geçmiş olsun hocam sizlere uyarı gelmedi sanırım beni direkt satıcı aradı görüştüm iptal edin dediler bizde öyle bir ürün yok denildi :D bende iptal ettim

geçmiş olsun hocam sizlere uyarı gelmedi sanırım beni direkt satıcı aradı görüştüm iptal edin dediler bizde öyle bir ürün yok denildi :D bende iptal ettim
Beni arayan soran olmadı, neyse ki kargolamadılar bir de iadesi ile vs. uğraşacaktık.

Beni arayan soran olmadı, neyse ki kargolamadılar bir de iadesi ile vs. uğraşacaktık.
iyi olmuş baktım benimde onaylandı da kaldı sonra aradılar beni söylediler iptal ettim etmeyenler gönderildiyse iadeyle uğraşacak boşuna geçmiş olsun

Geri