Pencil Pro düzgün çalışmıyor

nfurkan

80+
Reaksiyon skoru
4
Selamlar, bugün iPad Air ve Pencil Pro aldım. Sorun şu ki, bugün X (Twitter) uygulamasında biraz gezinirken kaydedilenler, mesajlar, videolar ve arama kısmına kalemle tıklayamadığımı fark ettim. Kalem algılıyor ama tıklamıyor. Bunun çözümü nedir? Optimizasyonu mu yok, yoksa geri mi götürmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar

sanırım uygulama bazlı problem çünkü ben çizim uygulamalarında kullanırken elin başka görevleri kalemin başka görevleri yapıyor. x büyük ihtimalla onu göz önünde bulundurmadı. müsait olduğumda bende x indirip test ederim

Uygulama kaynaklı bir sorun olabilir. Kalemi yaklaştırdığında yuvarlak bir simge çıkıyorsa tam olarak kalemde sorun var diyemeyiz. Bazı uygulamalar kalemle çalışmaya uygun olmayabiliyor. Kalemin mantığı biraz farklı.

sanırım uygulama bazlı problem çünkü ben çizim uygulamalarında kullanırken elin başka görevleri kalemin başka görevleri yapıyor. x büyük ihtimalla onu göz önünde bulundurmadı. müsait olduğumda bende x indirip test ederim
arkadasım x indirip denedi onda calısıyor mesela anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulama kaynaklı bir sorun olabilir. Kalemi yaklaştırdığında yuvarlak bir simge çıkıyorsa tam olarak kalemde sorun var diyemeyiz. Bazı uygulamalar kalemle çalışmaya uygun olmayabiliyor. Kalemin mantığı biraz farklı.
arkadasımda calısıyor ama anlamadım hayır benim için büyük bir sorun değil ama o kadar para verdim neden düzgün çalışmasın ki ?

arkadasım x indirip denedi onda calısıyor mesela anlamadım

arkadasımda calısıyor ama anlamadım hayır benim için büyük bir sorun değil ama o kadar para verdim neden düzgün çalışmasın ki ?
Uygulamanın güncel olup olmadığınıda kontrol edebilirsin ya da tabletinin işletim sistemi güncellemesini.

apple pencil ayarlarına baktın mı
orada birkaç seçenek var bluethoot açık olduğunu varsayıyorum.
baktım, kalem calısıyor bu arada kalemde sorun yok sadece o bölgede calısmıyor
tablerin o kısmındaki diğer uygulamalarda calısıyor

baktım, kalem calısıyor bu arada kalemde sorun yok sadece o bölgede calısmıyor
tablerin o kısmındaki diğer uygulamalarda calısıyor
dediğim gibi apple ayarlarına bak ayarlardan x e git belki oraya saçma bir ayar koymuş olabilirler. olmassa apple desteği ara uzaktan bağlanıp bakıyorlar.

Uygulamanın güncel olup olmadığınıda kontrol edebilirsin ya da tabletinin işletim sistemi güncellemesini.
hocam tablete güncelleme gelmiş güncelleme yapıyorum bitince tkerar haber edicem

dediğim gibi apple ayarlarına bak ayarlardan x e git belki oraya saçma bir ayar koymuş olabilirler. olmassa apple desteği ara uzaktan bağlanıp bakıyorlar.
evet yarın onu aricam ama suan tablete bir guncelleme gelmiş onu yapıyoeum

hocam guncelleme yaptım yazılım hala aynı

hocam guncelleme yaptım yazılım hala aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri