🔥İndirim Fifine a 2 (mikrofon) vergi dahil 762 tl (shein)

Orjinaldir heralde o kadar kurcalamadım @sfky9842
@emreBeoa Ekstra bir program vs yüklemeden windows un kendi ses kaydedicisini kullanarak telefondan müzik açıp onu kaydettim. Telefonun hoparlörü yarı ses düzeyinde. İlk 10 saniye balkon vs açık kasanın ve klimanın sesini ne kadar aldığını, sonraki süreçte de mikrofonun 20 cm ve 1m uzaklıklardan aldığı sesi kıyaslayabilirsiniz.

yurtdışından ürün getirirken vergi olayları değişecekti ne zamandı o

@emreBeoa Ekstra bir program vs yüklemeden windows un kendi ses kaydedicisini kullanarak telefondan müzik açıp onu kaydettim. Telefonun hoparlörü yarı ses düzeyinde. İlk 10 saniye balkon vs açık kasanın ve klimanın sesini ne kadar aldığını, sonraki süreçte de mikrofonun 20 cm ve 1m uzaklıklardan aldığı sesi kıyaslayabilirsiniz.
Bende verdim siparişi , hafif cızırtı var gibi sanki.

biraz gürültü var steelseries gg ile kullanılırsa o da çözülür gibi fiyatına göre ses güzel güle güle kullanın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ürün orijinal fifine ürünü mü ?
orjinal kendi satıcısı zaten

Cızırtı benim telefonun hoparlüründen kaynaklanıyor olabilir.
Bu fiyata ben beğendim arkadaşlar umarım siz de beğenirsiniz.
Teşekkürler , gelsin bende testlerini yapıp paylaşacağım. Hangi programla kullanmamı önerirsiniz ?
biraz gürültü var steelseries gg ile kullanılırsa o da çözülür gibi fiyatına göre ses güzel güle güle kullanın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

orjinal kendi satıcısı zaten

Ürün bugün elime ulaştı. Hemen test ettim. Fiyatına göre çok iyi ürün. Alan herkese hayırlı olsun

1757418662167.webp

doğrumu bu beyler ekstra bir ödeme vs çıkarmı birde müşterinin arkasında duruyorlarmı burdan hiç alışveriş yapmadımi

Geri