Acer Nitro 5 AN515-58, sepette 29.697 TL

Ben bu seriden alali 1 sene oldu. Bazilari ram degisimine servis sorun etmiyor derken bazilari garantiden çıkarıyor demisti. Ben 16ya yukselttim cok sukur bi senedir garanti ile de isim olmadi, umarim da olmaz. Ama ram takarken herhangi bir etiket vs sokmedim. Dolayisiyla garantiye gonderme durumunda takilan ram sokulurse takildigi bile anlasilmaz diye dusunuyorum

Kullanıcı değiştirsin de en ufak şeyde garanti dışı kalır de :D servis yollama ne alaka abi

Doğru hocam. Yani ben kendim artırmıştım ama o dönem çok şikayet vardı. Servisler garanti dışı bırakıyormuş kullanıcı tarafından ram yükseltilince. En son 6 ay önce falan okumuştum. Halen öyledir muhtemelen.
Valla bunun 3050 lisinden 2 tane almıştım. Servisi arayıp sordum hatta çünkü 8GB ram ve düşük SSD ile gelmişti cihazlar. SSD ve Ram yükseltmesi garanti kapsamı dışına çıkarmıyor demişlerdi, ikisini de söküp SSD ve Ramlerini değiştirmiştim. Garantilik bir durum yaşanmadı bu yüzden çıkardı mı çıkarmadı mı garantiden bilmiyorum.

Ben bu seriden alali 1 sene oldu. Bazilari ram degisimine servis sorun etmiyor derken bazilari garantiden çıkarıyor demisti. Ben 16ya yukselttim cok sukur bi senedir garanti ile de isim olmadi, umarim da olmaz. Ama ram takarken herhangi bir etiket vs sokmedim. Dolayisiyla garantiye gonderme durumunda takilan ram sokulurse takildigi bile anlasilmaz diye dusunuyorum
Kendiniz mi yükselttiniz hocam?

Valla bunun 3050 lisinden 2 tane almıştım. Servisi arayıp sordum hatta çünkü 8GB ram ve düşük SSD ile gelmişti cihazlar. SSD ve Ram yükseltmesi garanti kapsamı dışına çıkarmıyor demişlerdi, ikisini de söküp SSD ve Ramlerini değiştirmiştim. Garantilik bir durum yaşanmadı bu yüzden çıkardı mı çıkarmadı mı garantiden bilmiyorum.
Fatura kesim 2024 sonrası garanti dışı. Şimdi alanlar değiştirirse garanti dışı. 2024 öncesiler Değiştirdi bozuldu yine garanti dışı 😅

Belli bir süre önce ram değişimine bir şey demiyorlardı sanırım ondan bahsediyor.

Geçen hafta güzel bir laptop vardı amazonda acer. Aldım sonra Acer'ı aradım, ram serviste değişmezse servis dışı diyorlar. Ben de iptal ettim.Benim anlamadığım ben servise gitsem, ramleri hazır etsem bana 10dk içinde takıp veremiyorlar mı illa prosedür uygunalanıp birkaç gün mü sürecek

Ne alaka hocam alış tarihi ile?
2024 den sonra icini açmak garanti dışı. Ben 2023 aldığım zaman ilk gün açtım değiştirdim. O zaman garanti dışı değildi. Geçen aylarda arıza verdi servis faturaya göre garantidisi bırakmıyor. Açsanız da sorun olmaz dediler. Bu yıl aldığım laptopta ram yükseltme garanti dışı kalıyor dediler

Garanti durumu ne oluyor hocam ve değişim ve gönderim süresi nedir?
Trendyoldan almıştım kardeşim için 12500h işlemcili olanı ram ve ssd alıp kendilerine gönderdim birkaç gün içinde geri gönderdiler . birde onların açısından bakmak lazım tamam işlem basit ama anlamayan kişi bozup da siz bana kendiniz yükseltme yapabilirsiniz dediniz bende açtım gibi sorunlar olası .

Bende 2 sene önce 3050 modelini yükseltme yaptım o zaman servis sorun etmiyordu sonradan çıktı bu olay

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,467
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri