Çözüldü✓ Premium Kulaklık önerisi

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,881
Bütçe
15000
Selamün aleyküm arkadaşlar. Şu an halihazırda AirPods 3'üm var. ANC eksiklikliğini zamanla hissetmeye başladım. O yüzden kulaklık araştırmaya başladım. Güzel bir şey alıp ömürlük kullanmak istiyorum. Telefonum iPhone olduğundan dolayı öncelikle AirPods'lara baktım ama sonra abim aklımı çeldi. Abim: "Zaten AirPods'un var, git bir tane kulak üstü al. Sony WH-1000XM5 var" dedi. Araştırdığımda fiyatının 12.000TL olduğunu gördüm. AirPods Pro 2'nin de fiyatı o civarlarda. Amazon'da 11.000TL'ye görmüştüm.
Şimdi sorum şu: AirPods Pro 2 alıp tek bir tane kulaklık kullanmak mı yoksa kulak üstü bir kulaklık (Sony, Bose gibi) alıp AirPods 3 ile beraber mi kullanmak mı mantıklı olur? Bir de AirPods Pro 3 çıktı. AirPods Pro 3 mi yönelmek daha mantıklı olur ama fiyatı biraz yüksek geldi bana.

telefonun iphone ise apple ürünlerine yönelmen daha iyi olur gibi pro2 de çok iyi bu arada daha bütçe olursa pro3'ün uzun süreler dayanacağını düşünüyorum

telefonun iphone ise apple ürünlerine yönelmen daha iyi olur gibi pro2 de çok iyi bu arada daha bütçe olursa pro3'ün uzun süreler dayanacağını düşünüyorum
Sizce çift kulaklık kullanmak hamallık mı olur? Sony kafamı karıştırdı.

Sizce çift kulaklık kullanmak hamallık mı olur? Sony kafamı karıştırdı.
bana kalırsa ekstradan gerekli bir durum yok yine de senin bileceğin iş, ekstra olarak ben de kulaklık bakıyorum ancak denemeden bir karar vermek istemiyorum tavsiyem çevrende bulabiliyorsan bir dene ondan sonra ver daha isabetli olur gibi

bana kalırsa ekstradan gerekli bir durum yok yine de senin bileceğin iş, ekstra olarak ben de kulaklık bakıyorum ancak denemeden bir karar vermek istemiyorum tavsiyem çevrende bulabiliyorsan bir dene ondan sonra ver daha isabetli olur gibi
Hocam toplu taşımada, kafede, spor salonun vs. çok ses oluyor. Dinlediğimden bir şey anlamıyorum. Ses seviyesini çok yükseltince de başım ağrıyor. ANC gerek oldu.

hocam Premium değil ama QCY h3 pro denemeni tavsiye edebilirim anc'si güzel çalışıyor fiyat performans olarak baya iyi.
üst seviyelerde Sennheiser tavsiye ederim. anc'li kulaklığını kullanmadım ama ses kalitesi çok iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam toplu taşımada, kafede, spor salonun vs. çok ses oluyor. Dinlediğimden bir şey anlamıyorum. Ses seviyesini çok yükseltince de başım ağrıyor. ANC gerek oldu.
yani beğenmessen vs kardeşine de hediye edebilirsin qcy yi.

AirPods Pro 3 alacağım sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,777
Üyeler
184,345
Son üye
DonarAtik
Geri