7500f pbo oc yapmak istiyorum

benim işlemcinin silikon kalitesi kötü denk geldi normalde +200 mhz all core -25'te kullanıyordum fakat expo açılınca boot atamıyor biosa bile zor giriyordum. şuan per core üzerinden en güçlü çekirdeklere -12 diğerlerine -20 verdim fakat yine pcyi kapatıp boot atmamasından korkuyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oc esnasında o hızda maksimum kalma süresi gibi düşün o scalar işini
Bende açılıyor sorun yok hata da yok ama r23 çok düşük bu kadar da düşük olamaz 12k bari olsa iyi dicem

-30 çok gelmiş olabilir 5'er 5'er düşürüp tekrar deneyin oc +200'e rağmen mhz 5050'ye çıkıyor diyorsunuz.

her işlemcinin silikon kalitesi farklı oluyor IMC kararsız olabiliyor , düşürüp tekrar deneyin

benimki 120 çekiyor hocam sıcaklıklar da 80lerde. bende de bir problem olabilir bu arada boşta 50 derece oyunlar da 65 üstünü görmedim msi anakartlarda sorun var diye duymuştum.

her işlemcinin silikon kalitesi farklı oluyor IMC kararsız olabiliyor , düşürüp tekrar deneyin
hocam 5k lık bir skor farkı imkansız ama bir sorun var siz bir bakın isterseniz ben çözemedim

benimki 120 çekiyor hocam sıcaklıklar da 80lerde. bende de bir problem olabilir bu arada boşta 50 derece oyunlar da 65 üstünü görmedim msi anakartlarda sorun var diye duymuştum.
msi kullanıyorum bir sıkıntı yok dediğim gibi all core -30da voltajı tam ayarlayamıyor o yüzden de +200 mhz veremiyor olabilir. düşürüp deneme yoluyla test etmesi lazım

hocam 5k lık bir skor farkı imkansız ama bir sorun var siz bir bakın isterseniz ben çözemedim
Hocam nasıl 120 çekiyor wat ayarı yaptınız mı siz

msi kullanıyorum bir sıkıntı yok dediğim gibi all core -30da voltajı tam ayarlayamıyor o yüzden de +200 mhz veremiyor olabilir. düşürüp deneme yoluyla test etmesi lazım
Watt yükselmesi için düşürmem mi gerekiyor

Anakart Asrock b850pro rs

arkadaşın puanı yeni gördüm baya bir fark varmış :D normal 5k mhz'de bile o kadar fark olmaması lazım serinde çalışıyor pek anlam veremedim

Dediğiniz gibi oldu şuan -15 de 5090 mmhz güç tüketimi 86.5

arkadaşın puanı yeni gördüm baya bir fark varmış :D normal 5k mhz'de bile o kadar fark olmaması lazım serinde çalışıyor pek anlam veremedim
Sıcaklığım şuan da 68

Dediğiniz gibi oldu şuan -15 de 5090 mmhz güç tüketimi 86.5

Sıcaklığım şuan da 68
hocam bence silikon kalitesi yüzünden işlemciniz yazdığınız + mhz'yi veremiyor olabilir. ya da ekran kartı markalarının farklı mhz yazma şekilleri var. asusta +20 yazında 200 veriyor msi düz diğerlerini bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,732
Üyeler
190,797
Son üye
rarepeeker
Geri