İTEM SATIŞ YASAL SÜREÇ

jumboooww

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba ben bundan 1 ay önce 4500tl değerinde bir hesap sattım al sat yapıyorum genelde alıyorum bir hafta sonra satıyorum ve hesabı birine sattım 1 ay sorun yoktu bir anda bana mesaj attı ve form atıldı dedi hesap temizdi form geçmişi herşeyi şuan bir ilgim yok diyorum para iadesi istiyor elimde para yok yasal süreç başlatır diyor sitede ne yapacağımı bilmiyorum

Merhaba ben bundan 1 ay önce 4500tl değerinde bir hesap sattım al sat yapıyorum genelde alıyorum bir hafta sonra satıyorum ve hesabı birine sattım 1 ay sorun yoktu bir anda bana mesaj attı ve form atıldı dedi hesap temizdi form geçmişi herşeyi şuan bir ilgim yok diyorum para iadesi istiyor elimde para yok yasal süreç başlatır diyor sitede ne yapacağımı bilmiyorum
oyun ıcı alım satım ıcın neyın davasını acacaklar butun sıteler boyle muhattap olmayın sorun cıkacagını sanmıyorum

Hic bir şey yapma. Açıklamaya satıldiktan sonra benim garantimden çıkar tarzi bir sey yazdiysan sorun olmaz.

Hocam aynı sorunu bende yaşadım hiç bir şey olmaz takmayın sözde 3 aydır dava yiyeceğim adam beni tehdit ediyor ama itemsatış adamı kayıtsız kanıtsız şekilde haklı buluyor :D boşverin hayat kısa 4500tllik hesap icin dava açmazlar açsalar bile savcı uğraşmaş yani

Hic bir şey yapma. Açıklamaya satıldiktan sonra benim garantimden çıkar tarzi bir sey yazdiysan sorun olmaz.
Yok reis dedim form ile bir işim Yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aynı sorunu bende yaşadım hiç bir şey olmaz takmayın sözde 3 aydır dava yiyeceğim adam beni tehdit ediyor ama itemsatış adamı kayıtsız kanıtsız şekilde haklı buluyor :D boşverin hayat kısa 4500tllik hesap icin dava açmazlar açsalar bile savcı uğraşmaş yani
Reis bilmiyorum ilk defa yaşadığım için korkuyorum insalik hali

oyun ıcı alım satım ıcın neyın davasını acacaklar butun sıteler boyle muhattap olmayın sorun cıkacagını sanmıyorum
Emin misin reis çünkü korkuyorum ailem ile aramda iyi değil bide böyle bir şey olursa açılır iyice

Son düzenleme:
Yok reis dedim form ile bir işim Yok

Reis bilmiyorum ilk defa yaşadığım için korkuyorum insalik hali

Emin misin reis çünkü korkuyorum ailem ile aramda iyi değil bide böyle bir şey olursa açılır iyice
bendede aynı durumlar var hiç bişey yapmazlar hocam aşağıya atıyorum örneğin fatura hesabın içinde aldıktan sonra sorumluluk size aittir vb bişey yapamazlar sadece itemsatisdan ban yersiniz

dogru konusuksun gardas

riot games hesap satışı yasak diyor zaten hiç bişi yapamaz.

Beni biri 950tl dolandirdi itemsatista. Itemsatis bilgilerini veriyor eger dava acilirsa. Tabi kim acar o da hikaye. Ama bunu kotuye kullanan seref yoksunlari var. Obur tarafta odescem onla.

eski bir itemsatışçı olarak hiçbir şey olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,655
Üyeler
183,152
Son üye
ahmzk
Geri