Öneri Laptop özet 2025 (Son güncelleme 24.09.2025)

Ben genelde hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum. 1080p full ayarda sağlam fps verse yeter benim için. Saatlerce de oynayacak vaktim yok. Anca 1-2 saat günlük. Bunun dışında render falan da yapmıyorum. Sadece hikaye oyunları, sosyal medyalar, maç yayını vs.
Buna göre sizce hangi 5000 seri ekran kartlı laptop almak mantıklı? İlla 5070 tı demiyorum.
5060 Legion alın geçin o zaman 1080p kafi ise. Hayli hayli yeter.
Hatta 4060in bile hala gideri var.

5060 Legion alın geçin o zaman 1080p kafi ise. Hayli hayli yeter.
Hatta 4060in bile hala gideri var.

Bu mudur?

Bu mudur?
Evet hepsiburadada 62ye düştü 2 kez

daha iyisi daha ucuza var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha iyisi daha ucuza var
malzeme kalitesi falan harika kesinlikle tavsiye ederim

Evet hepsiburadada 62ye düştü 2 kez
Hocam merhaba laptop almayı düşünüyorum çok bi bilgim yok.
Gamegaraj alınabilir bir marka ise onu almayı düşünüyorum asuslar biraz pahalı geliyor yardımcı olursan sevinirim. @vada

Son düzenleme:

Beni uzun süre götürecek bir laptopa ihtiyacım var, hem mühendislik programları hem oyunlarda beni yormayacak. Öneride bulunabilir misiniz acaba? Bu ikisi arasında kaldım fakat başka önerilerde alabilirim. @vada

Beni uzun süre götürecek bir laptopa ihtiyacım var, hem mühendislik programları hem oyunlarda beni yormayacak. Öneride bulunabilir misiniz acaba? Bu ikisi arasında kaldım fakat başka önerilerde alabilirim. @vada
İntel olan iyi ama 10bin ucuza satılıyordu.

İntel olan iyi ama 10bin ucuza satılıyordu.
Nerede acaba? AMD olan alınmaz mı? Arada 8 bin tl olduğu için çok kararsız kaldım, başka bu fiyat bandında önerebileceğiniz laptoplar var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi günler.

Nerede acaba? AMD olan alınmaz mı? Arada 8 bin tl olduğu için çok kararsız kaldım, başka bu fiyat bandında önerebileceğiniz laptoplar var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi günler.
Amazondaydi.
Alınabilir.
HP Victus Gaming 16-r1700nt (BK5R0EA) nasıldır
R1'ler iyidir.

fiyat farkına değer mi hocam? hangisi alınır acaba?

@vada Hocam bu iki laptop arasında kaldım sence hangisini almalıyım ya da alınır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,217
Üyeler
183,246
Son üye
klokJ
Geri