Hb mantıklı. Dizelin sesi çok hoşuma gidiyor ama bir şey olduğunda benzinliden fazla masraf çıkar diye duymuştum sunroof pek önemli değil. 24 yaşındayım ilk arabam patlasın istemiyorum içimden 1.5 dci clio geçiyor ama dizel diye korkuyorumMerhaba asıl soru senin nasıl araba sevdiğin. HB mi sedan mı? Dizel mi benzinli mi? 3 kapı olur mu? Sunroof olmalı mı? Biraz daha yelpazeyi küçültürsen daha net önerilerde bulunabilirim.
Dizel korkutmasın 1.5 dci alabileceğin en sağlam motorlardan birisi. 700 bin km bana mısın demeden gider iyi bakılırsa. Asla üzmez. Dizelde eğer olursa ödeyeceğin arıza masrafını benzinde yakıta ödüyorsun. Dizel candır. Devirsiz kullanma yeter. Dizel devirli kullanmayı sever.Hb mantıklı. Dizelin sesi çok hoşuma gidiyor ama bir şey olduğunda benzinliden fazla masraf çıkar diye duymuştum sunroof pek önemli değil. 24 yaşındayım ilk arabam patlasın istemiyorum içimden 1.5 dci clio geçiyor ama dizel diye korkuyorum
Honda civic fd6Merhaba arkadaşlar bütçeme uygun mantıklı bir araba önerirseniz sevinirim ilk arabam olucak ilk tecrübem olucak manuel istiyorum.
Bütçe: 650-700 bin arası. Hep clio 1.5 dci önerdiler ama sizede sormak istedim