Yardım Hangi arabayı almalıyım

Efacankzl

80+
Reaksiyon skoru
39
Merhaba arkadaşlar bütçeme uygun mantıklı bir araba önerirseniz sevinirim ilk arabam olucak ilk tecrübem olucak manuel istiyorum.
Bütçe: 650-700 bin arası. Hep clio 1.5 dci önerdiler ama sizede sormak istedim

Merhaba hocam egea hacback düşünebilirsiniz. Ayrıca Fiesta da kullanımı keyifli bir araçtır. Eğer hacback şartınız yoksa Peugeot 301 ve Citroen C-Elysee araçlarının 1.6 hdı motorlarını ve egea sedanı tavsiye edebilirim. İlk tecrübeniz olacağı için bu araçlar nispeten bu paralara alacağınız diğer araçlara göre daha yeni olacağı ve daha az sorun çıkaracağını umduğum için tavsiye ediyorum. Ayrıca bakım giderleri ve yedek parça fiyatları da uygun olacaktır. Clio 1.5 dci de sorunsuzluk ve çekiş konusunda güzel arabadır.

genç işi olsun diyorsan polo 1.6tdi veya golf bakabilirsin

Merhaba asıl soru senin nasıl araba sevdiğin. HB mi sedan mı? Dizel mi benzinli mi? 3 kapı olur mu? Sunroof olmalı mı? Biraz daha yelpazeyi küçültürsen daha net önerilerde bulunabilirim.

Merhaba asıl soru senin nasıl araba sevdiğin. HB mi sedan mı? Dizel mi benzinli mi? 3 kapı olur mu? Sunroof olmalı mı? Biraz daha yelpazeyi küçültürsen daha net önerilerde bulunabilirim.
Hb mantıklı. Dizelin sesi çok hoşuma gidiyor ama bir şey olduğunda benzinliden fazla masraf çıkar diye duymuştum sunroof pek önemli değil. 24 yaşındayım ilk arabam patlasın istemiyorum içimden 1.5 dci clio geçiyor ama dizel diye korkuyorum

Hb mantıklı. Dizelin sesi çok hoşuma gidiyor ama bir şey olduğunda benzinliden fazla masraf çıkar diye duymuştum sunroof pek önemli değil. 24 yaşındayım ilk arabam patlasın istemiyorum içimden 1.5 dci clio geçiyor ama dizel diye korkuyorum
Dizel korkutmasın 1.5 dci alabileceğin en sağlam motorlardan birisi. 700 bin km bana mısın demeden gider iyi bakılırsa. Asla üzmez. Dizelde eğer olursa ödeyeceğin arıza masrafını benzinde yakıta ödüyorsun. Dizel candır. Devirsiz kullanma yeter. Dizel devirli kullanmayı sever.

Merhaba arkadaşlar bütçeme uygun mantıklı bir araba önerirseniz sevinirim ilk arabam olucak ilk tecrübem olucak manuel istiyorum.
Bütçe: 650-700 bin arası. Hep clio 1.5 dci önerdiler ama sizede sormak istedim
Honda civic fd6

Çıkarım senle her yola Toyota ya da Honda hayat onda :) Fransız arabaları önermem.

skoda rapid

Geri