apu bir sistem mi almalıyım yoksa 1050ti sistem mi almalıyım?

Reaksiyon skoru
21
Bütçe
5600
4000-5600 tl arası bir bütçem var ilk sistem araştırdığım zamanlar ryzen 5 3400g ve 16gb 3200mhz (ramin adını hatırlamıyorum) rami olan olan sistemlere bakıyodum ve almaya kararlıydım (rami apu ve amd bi işlemci alacağım için belirttim) ama yine bütçeme uygun sistemlere bakarken ryzen 3 1200 ve 1050ti lı bütçeme uygun bi sistem gördüm 4800tl civarıydı bilgisayarlar hakkında fazla bi bilgim yok ama 1050 ti olması hiç yoktan iyidir diye düşündüm çünkü ilerde apu sistemime (eğer bu fiyatlar artmaya devam ederse) 1650 tarzı kartlar alamam ama 1050ti'ın yanına ona uygun biraz daha güçlü bi işlemci alabilirim.Benim bilgi birikimim fazla olmadığı için bi kaç foruma soru sordum buraya da sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim çok arada kaldım.

4000-5600 TL arası bir bütçem var ilk sistem araştırdığım zamanlar ryzen 5 3400g ve 16gb 3200mhz (ramin adını hatırlamıyorum) rami olan olan sistemlere bakıyodum ve almaya kararlıydım (rami apu ve amd bi işlemci alacağım için belirttim) ama yine bütçeme uygun sistemlere bakarken ryzen 3 1200 ve 1050ti lı bütçeme uygun bi sistem gördüm 4800tl civarıydı bilgisayarlar hakkında fazla ni bilgim yok ama 1050 ti olması hiç yoktan iyiydir diye düşündüm çünkü ilerde apu sistemime (eğer bu fiyatlar artmaya devam ederse) 1650 tarzı kartlar alamam ama 1050ti'ın yanına ona uygun biraz daha güçlü bü işlemci alabilirim.Benşm bilgi birikimim fazla olmadıpı için bi kaç foruma sorur sordum buraya da sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim çok arada kaldım.
ben olsam gtx1050ti alırdım

4000-5600 TL arası bir bütçem var ilk sistem araştırdığım zamanlar ryzen 5 3400g ve 16gb 3200mhz (ramin adını hatırlamıyorum) rami olan olan sistemlere bakıyodum ve almaya kararlıydım (rami apu ve amd bi işlemci alacağım için belirttim) ama yine bütçeme uygun sistemlere bakarken ryzen 3 1200 ve 1050ti lı bütçeme uygun bi sistem gördüm 4800tl civarıydı bilgisayarlar hakkında fazla ni bilgim yok ama 1050 ti olması hiç yoktan iyiydir diye düşündüm çünkü ilerde apu sistemime (eğer bu fiyatlar artmaya devam ederse) 1650 tarzı kartlar alamam ama 1050ti'ın yanına ona uygun biraz daha güçlü bü işlemci alabilirim.Benşm bilgi birikimim fazla olmadıpı için bi kaç foruma sorur sordum buraya da sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim çok arada kaldım.
bütçeni 400TL aşarsan teknobiyotikte İ3 10100F RX570 8GB lik sistem var. (karne indirimi 5 tane kalmış.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında dediğim sistemi alacağım ekran kartını çıkarıp satacağım ama para yok be :( (AaA eVeT dOStUM dİLEniYOrUM nERdeN anLaDın? (!) )

Bütçeyi o kadar aşmak sıkıntı olmaz ama yaklaşık olarak 1 ay sonra alscağım büyük ihtimalle stok biter o zamana kadar.Bilgilendirdiğin için teşekkürler.

4000-5600 TL arası bir bütçem var ilk sistem araştırdığım zamanlar ryzen 5 3400g ve 16gb 3200mhz (ramin adını hatırlamıyorum) rami olan olan sistemlere bakıyodum ve almaya kararlıydım (rami apu ve amd bi işlemci alacağım için belirttim) ama yine bütçeme uygun sistemlere bakarken ryzen 3 1200 ve 1050ti lı bütçeme uygun bi sistem gördüm 4800tl civarıydı bilgisayarlar hakkında fazla bi bilgim yok ama 1050 ti olması hiç yoktan iyidir diye düşündüm çünkü ilerde apu sistemime (eğer bu fiyatlar artmaya devam ederse) 1650 tarzı kartlar alamam ama 1050ti'ın yanına ona uygun biraz daha güçlü bi işlemci alabilirim.Benim bilgi birikimim fazla olmadığı için bi kaç foruma soru sordum buraya da sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim çok arada kaldım.
Şuan 3400G Li sistem alamazsın zaten piyasada yok işlemci, olanlar da uçuk fiyatta, 1050Ti olanı al geç bence.

1050Ti apudan daha güçlüdür. Stok düzeliyor gibi, eğer daha güçlü kart almak istersen Ryzen 3 1200 darboğaz yapacaktır.

Bütçeyi o kadar aşmak sıkıntı olmaz ama yaklaşık olarak 1 ay sonra alscağım büyük ihtimalle stok biter o zamana kadar.Bilgilendirdiğin için teşekkürler.
1 ay sonra sen almadan konu aç o zaman da iyi kampanyalar olur, Piyasa biraz daha toparlarsa 1650S Li veya RX 570 Li bir sistem bile toplanır 5-6K bandına umarım 😀

1 ay sonra sen almadan konu aç o zaman da iyi kampanyalar olur, Piyasa biraz daha toparlarsa 1650S Li veya RX 570 Li bir sistem bile toplanır 5-6K bandına umarım 😀
Umarım dediğin gibi olur paranın elime ne zaman geçeceği belli olmaz 1 haftaya da olabilir ama en kötü ihtimal 1ay sonra bilgilendirdiğin için teşekkürler

Umarım dediğin gibi olur paranın elime ne zaman geçeceği belli olmaz 1 haftaya da olabilir ama en kötü ihtimal 1ay sonra bilgilendirdiğin için teşekkürler
Dediğim gibi para eline geçince konu aç ben olmasam bile diğer üyeler o zamanki piyasaya göre yardımcı olurlar 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri