Yardım Sıvı soğutma ile 5600x kullanıyorum boşta 80 derece

Reaksiyon skoru
0
ekran kartımı değiştirdim fps - ısı sıcaklığını kontrol ederken işlemcimin boşta bu derecelere çıktığını gördüm

Arctic Mx-6 termal macunum var 2 yıl olmadı aldığımdan beri kıvamı ilk günkü gibiydi

termal macunu yeniledikten sonra böyle bir sorunla karşılaştım sorun neyde olabilir herangi kablo değişikliği yapmadım .

sıvı soğutmam cooler master masterliquid 360L modeli 2023 kasım ayında amazondan almıştım garantisi duruyor

fanların üçü de standart oranda çalışıyorlar ne yapmam gerekiyor

Ekler

• cpu.webp
    cpu.webp
    25.4 KB · Hit: 17
ekran kartımı değiştirdim fps - ısı sıcaklığını kontrol ederken işlemcimin boşta bu derecelere çıktığını gördüm

Arctic Mx-6 termal macunum var 2 yıl olmadı aldığımdan beri kıvamı ilk günkü gibiydi

termal macunu yeniledikten sonra böyle bir sorunla karşılaştım sorun neyde olabilir herangi kablo değişikliği yapmadım .

sıvı soğutmam cooler master masterliquid 360L modeli 2023 kasım ayında amazondan almıştım garantisi duruyor

fanların üçü de standart oranda çalışıyorlar ne yapmam gerekiyor
Montaj hatası var. Ya macunu az sıktın yada çok sıktın ısıyı iletmiyor.

hocam standart hep X işareti yaptım trendyoldan aldığım mx6 kullanmışştım
şimdi sıvı soğutucunun kendi termal macunu var hangisini kullansam faydalı olur

hocam standart hep X işareti yaptım trendyoldan aldığım mx6 kullanmışştım
şimdi sıvı soğutucunun kendi termal macunu var hangisini kullansam faydalı olur
Soğutucunun termal macunu marka modeli ne? MX6 yeterli de montaj hatası var gibi pompanın bağlantıları yapmayı mı unuttun yada yanlış mı taktın?

Soğutucunun termal macunu marka modeli ne? MX6 yeterli de montaj hatası var gibi pompanın bağlantıları yapmayı mı unuttun yada yanlış mı taktın?
bağlantıların hepsi önceden doğruydu tak çıkar yapmadım hiçbir kablo bağlantısını vidalarını söktüm hafif nemli bez ile işlemci yüzeyini temizledim aynı şekilde sıvı soğutmanın bakır bloğuna da aynısını yaptım vidalarını sıktım devam ettim böyle bir şeyle karşılaştım

bağlantıların hepsi önceden doğruydu tak çıkar yapmadım hiçbir kablo bağlantısını vidalarını söktüm hafif nemli bez ile işlemci yüzeyini temizledim aynı şekilde sıvı soğutmanın bakır bloğuna da aynısını yaptım vidalarını sıktım devam ettim böyle bir şeyle karşılaştım
Arasına macun sıktım diye bilerek mi yazmadın macun sıkmadın mı? Ayrıca kuru peçete ile kuruladın mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,428
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri