🔥İndirim Bic Flex 5 + 7 Yedek Başlık + Çanta

Buna benzer bıçak kullandım yüzü feci şekilde tahriş etti benim hiç memnun kalmadım ben 2/3 günde 1 bıçak ile alıyorum yüzümü şuana kadar çok bıçak denedim içlerinde en iyisi bu Arko bıçak oldu mükemmel hissiyatı var ve hiç tahriş etmedi tavsiye ederim asker de de bunu kullandım süperdi

ARKO PRO 3

Hali hazırda kullanıyordum bu modeli yedek bıçak bittiği için sipariş geçtim güzel oldu teşekkürler (50tl da bakiye ile 150 oldu hb premium sayesinde)
1758443125998.webp

Son düzenleme:
4 yıldır hergün traş olan biri olarak kullanıyorum.Fİyat performans,cildime zarar vermiyor.Ettim sipariş.

5 bıçaklı olanda 3 bicakliya göre araları kısa olduğu için ara doluyor sıkışma oluyor. 3 bıçaklı tavsiye ederim her gün tras olmuyorsaniz

22 aralık 2022 tarihinde başlık ve yanında gelen 2 bıçak ve ve ekstradan 4 bıçak alarak toplam 6 bıçak olarak sipariş vermiştim, baya aktif olarak kullanıyorum ve hala 2 tıraş bıçağım açılmamış şekil de duruyor, bıçakları baya dayanıklı ve güzel kesiyor, tavsiye ederim, fiyat çok güzel.

Bende 3-4 senedir kullanıyorum bunu yine böyle çantalı almıstım daha yeni ucu vs bitti hergün traş olan birisiyim hemen hemen.Ne tuttuğum yer kırıldı eskidiğini düşünüp sapını değiştirdim o derece.Memnunum tavsiye ederim

Bende 3-4 senedir kullanıyorum bunu yine böyle çantalı almıstım daha yeni ucu vs bitti hergün traş olan birisiyim hemen hemen.Ne tuttuğum yer kırıldı eskidiğini düşünüp sapını değiştirdim o derece.Memnunum tavsiye ederim
1 başlık her gün kullanımda kaç ay gidiyor

Ben 1 ayda 1 değiştiriyorum. Ama değiştirmesem de kesiyor.Ben kesmediğinden değil öylesine değiştiriyorum sudan ucuz olduğu için :) muadil markaların nerdeyse 2 başlığı bu fiyata geliyor ondan hiç düşünme al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,060
Üyeler
183,211
Son üye
dr4winx
Geri