Realhas the Great
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 38,183
Benim oynadığım at kaybetmez boşa koymadık nickisado aldi secimi tebrikler @Sadettin Saran
Benim oynadığım at kaybetmez boşa koymadık nickisado aldi secimi tebrikler @Sadettin Saran
nerdeyse garanti aldi. fb taraftari bi 10 yil daha samp olamayinca anlar sorunun ali bey olmadigini
evet ne yazikkiAbi kaybediyonmu![]()
Genede belli olmaz fark az yanerdeyse garanti aldi. fb taraftari bi 10 yil daha samp olamayinca anlar sorunun ali bey olmadigini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet ne yazikki
son 3 sandik falan var her sandik 100 oy fazladan alsam anca yetisior cok zor yaniGenede belli olmaz fark az ya
Harbi ya geriye kalan sandık sayısı azalmış baya evet çok zor neyse abi sen dinlen onlar saadettin saranı görünce seni mumla arayacaklar elinlen ittiğini kalbinlen arayacaksın diye bi laf varyason 3 sandik falan var her sandik 100 oy fazladan alsam anca yetisior cok zor yani
Çaktım size muhtaçlarSon sandık geldi birazdan açıklayacağım!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Sadettin Saran Bey seçimi kazandı. Yoğun itirazlar sürüyor.
gunun sozu tebrik ederimHarbi ya geriye kalan sandık sayısı azalmış baya evet çok zor neyse abi sen dinlen onlar saadettin saranı görünce seni mumla arayacaklar elinlen ittiğini kalbinlen arayacaksın diye bi laf varya
dis guclerden steven sadettin geldi bi 40 sene daha sampiyon olamazsiniz jknin adami buÇaktım size muhtaçlar