🔥İndirim Samsung Tab S11 12/256 26.499 TL

ipad air indirimi kovalıyorum :kekw: 60 hz olsa da androidin tabletleri boşlukta. Marques Brownlee'nin bunun hakkında güzel bir videosu var. Belki iphone'da yaptıkları güzelliği ipadde de yapıp en düşük modele 120hz getirirler.

ipad air indirimi kovalıyorum :kekw: 60 hz olsa da androidin tabletleri boşlukta. Marques Brownlee'nin bunun hakkında güzel bir videosu var. Belki iphone'da yaptıkları güzelliği ipadde de yapıp en düşük modele 120hz getirirler.
Düze gelmez de Aire kesin gelir bence yeni nesilde.

o gözle bakınca farkı yok ki bu cihazlarla telefonla yapabildiğin şeyleri yapabiliyorsun bilgisayarda yapabildiğin şeyleri yapamıyorsun. aynısı apple için de geçerli en ufak fark yok. zaten o yüzden ipad air m3 vay akü çok iyi işlemcisi var diye övmek gereksiz kaçıyor çünkü o işlem gücünü kullanamayacaksın dostum

o gözle bakınca farkı yok ki bu cihazlarla telefonla yapabildiğin şeyleri yapabiliyorsun bilgisayarda yapabildiğin şeyleri yapamıyorsun. aynısı apple için de geçerli en ufak fark yok. zaten o yüzden ipad air m3 vay akü çok iyi işlemcisi var diye övmek gereksiz kaçıyor çünkü o işlem gücünü kullanamayacaksın dostum
Androidin içi boş ve benim amacım, oyun oynayam, şunu edem değil. O gücü kullanmayacaksın demeye gerek yok, bundan 3-4 sene öncesinin cihazlarını da kullanmıyordun ama bugün kullanman gerekebiliyor. Söylemin 8gb gram neyine yetmiyor diyen Apple gibi.

Androidin içi boş ve benim amacım, oyun oynayam, şunu edem değil. O gücü kullanmayacaksın demeye gerek yok, bundan 3-4 sene öncesinin cihazlarını da kullanmıyordun ama bugün kullanman gerekebiliyor. Söylemin 8gb gram neyine yetmiyor diyen Apple gibi.
ne yapacaksın hocam peki açıklamamışsın doğru düzgün?
edit: ayrıca söylemim dediğinle tam tersi istersen 64 gb ramin olsun ipadde manası yok macbookda var

Tab s11 mi alsam yoksa honor magic pad 3 u mu beklesem bilemedim. Kupon baya iyi çünkü
İkisi de değil. Tab s10 ultra için güzel bir fiyat bekle 16/1024 olan modelini 38k ya aldım 3 haftadır kullanıyorum illa ki daha da düşecektir fiyatı. Ders çalışmak için bile aşırı büyük bir tablet. Dizi film izlemesi youtube da dolaşması harika. Multitasking ile aynı anda dex modunda pubg + mlbb + spo + google + youtube açıp bi fantezi denedim hala daha mlbb olsun pubg olsun 120fps verebiliyor. Tablet ağır yüklerde biraz ısınıyor ama asla drop yaşatmıyor. Yüz tanıması pek iyi değil iphone kadar fakat parmak izi gecikmesiz çalışıyor. S11 serisinde kalemden bluetooth özelliklerini vb çıkardılar. Fiyatları aynı olmadığı sürece s10 ultra alınır.

Yani iPad Air varken de kimse almaz bence bu fiyata Samsung tableti. 20K falan olursa rekabetçi olur zaten bunun bir alt modeli 17K falan değil miydi de buna böyle para istiyor adamlar?
bu daha yeni çıktı çünkü ama ineceği fiyat da 22 23 olur, m2 li ve ips ekranlı air den mi bahsediyorsun hadi işlemci neyse de tablet dediğin ekranı iyi olsun ips in piyasadaki en iyi ekranlardan birine sahip tablet ile kıyaslamak ne kadar doğru 9400 plus da gayet iyi bir soc zaten. air bunun alt sınıfı kalır tabii illa apple diye alan olacaktır.

Geri