Merhaba 1660super i510400f e sahibim geliştirmek istiyorum?

teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda senin yapman gereken ilk iş ekran kartrını değiştirmek. Nvidia artık GTX 1000 serisi için driver güncellemesi çıkartmayacak.
ne alınır kral 10k ayarlarım benim isteğim şu setup gelişsin kenarda dursun bir daha beni uğraştırmasın oyun oynar geçerim gibisinden

İhtiyacını karşılıyorsa niye değiştiriyorsun ki bekle sonra değiştir neden bu acele? 2 Sene sonra sana yetmediğinde değiştirirsin böylece güncel donanıma sahip olursun.

İhtiyacını karşılıyorsa niye değiştiriyorsun ki bekle sonra değiştir neden bu acele? 2 Sene sonra sana yetmediğinde değiştirirsin böylece güncel donanıma sahip olursun.
orda haklısın da 2 sene sonra param olmaz belki belli olmaz şuanlık ihtiyacım m2 ssdye var trendyolda 3000k onun harici ekipman geliştiriyom

orda haklısın da 2 sene sonra param olmaz belki belli olmaz şuanlık ihtiyacım m2 ssdye var trendyolda 3000k onun harici ekipman geliştiriyom
Anladım yatırım amaçlı ise olur. O zaman ne oynadığına göre öneri sunalım ya da pc yi ne amaçla kullandığına göre.

Anladım yatırım amaçlı ise olur. O zaman ne oynadığına göre öneri sunalım ya da pc yi ne amaçla kullandığına göre.
ya ben şuan fps takılıyon valo cs efootball, sslında çok hikayeci değilim oyunda bana yetiyor bu sistem ama hani halledeyim iyisi olsun ilerde rahat edeyim kafasındayım napcamı bende bilmiyorum sistemi zaten yeni kurdum elimde olan parçalarla ve ekran kartına para harcadım bi tek

ya ben şuan fps takılıyon valo cs efootball, sslında çok hikayeci değilim oyunda bana yetiyor bu sistem ama hani halledeyim iyisi olsun ilerde rahat edeyim kafasındayım napcamı bende bilmiyorum sistemi zaten yeni kurdum elimde olan parçalarla ve ekran kartına para harcadım bi tek
oynadığın oyunlar için işlemci lazım önerdiğim parçaları alırsan uçar performans , efootball dan emin değilim ama çok bir sistem gereksinimi yoktu sanırım abim rx580 li pc de rahatça oynuyordu.

FPS oynuyorsan önce işlemci anakart değişmen lazım DDR5 geçeceksen Ram'de bu masrafa eklenecek. Bütçen nedir?

teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne alınır kral 10k ayarlarım benim isteğim şu setup gelişsin kenarda dursun bir daha beni uğraştırmasın oyun oynar geçerim gibisinden
10K'ya sıfır iyi bir kart bulamazsın ama ikinci el belki iyi bir şey bulursun fakat ben takip etmiyorum ikinci el piyasasını. Eğer oyunlarla aran çok yoksa, yüksek grafik isteyen oyunlar oynamayacaksan yada çok yüksek ayarlarda oyun oynama takıntın yoksa en kötü 14-15K'ya sıfır RTX 4060 8GB alabilirsin. Yada 12GB VRAM'li Intel'in Arc B580 ekran kartını düşünebilirsin sıfır olarak.

RTX 5060'da aynı fiyatta satılıyormuş. 4060 yerine 5060 8GB alabilirsin. Daha güncel olur ve MFG gibi yeni teknolojilerden yararlanırsın eğer oynadığın oyun destekliyorsa.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,870
Üyeler
183,350
Son üye
wryn2
Geri