Laptobumu kaça satayım

BixiBlake

80+ Gold
Reaksiyon skoru
14,000
laptobum hp victus 2022 ağustos ayında eylül ayında aldık hp victus d16 1041nt rtx3060 i5 12500h 16 gb ram 512 gb + 1 tb gen4 ssd
ilk 2 yıl fazla kullanılmadı ders videoları filan cok cok az oyun oynamışımdır 1 yıl oyun oynadım
bakımlarını ben kendim 6 ayda yapıyom temiz cihaz

laptobum hp victus 2022 ağustos ayında eylül ayında aldık hp victus d16 1041nt rtx3060 i5 12500h 16 gb ram 512 gb + 1 tb gen4 ssd
ilk 2 yıl fazla kullanılmadı ders videoları filan cok cok az oyun oynamışımdır 1 yıl oyun oynadım
bakımlarını ben kendim 6 ayda yapıyom temiz cihaz
satınca napacan müh okumuyon mu pc gerekir yine

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
ekran kartın benim laptoptan pahalı bide bana zengin diyon
Hayatımda ilk defa adam akıllı bilgisayarım oldu yıllarca bu anı bekledim. 5 yıl da altın biriktiriyordum bursumla

Hayatımda ilk defa adam akıllı bilgisayarım oldu yıllarca bu anı bekledim. 5 yıl da altın biriktiriyordum bursumla
keşke altın satmasaydın kredi kartıyla taksit yapaydın
altın çok değerleniyor
kaç gram bozdun

• Beğen
keşke altın satmasaydın kredi kartıyla taksit yapaydın
altın çok değerleniyor
Altın olayı biraz karışık. PC'yi babam aldı 3 taksit. Benim altınlar da antep'te ev kurulacağı için satıldı ablam ara ara ödüyor bana. Birkaç yeni ekipman aldım onların taksitini falan ödetiyom ona.

Altın olayı biraz karışık. PC'yi babam aldı 3 taksit. Benim altınlar da antep'te ev kurulacağı için satıldı ablam ara ara ödüyor bana. Birkaç yeni ekipman aldım onların taksitini falan ödetiyom ona.
kaç gram altın

• Beğen
gram hatırlamıyom da 60k falandı herhalde. 5 yıla göre az çünkü sürekli bir harcama peşindeydim son 1 yıl da birkaç kez aldım sadece.
iyi ticaret olmuş hashfhasf

• Hahaha
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,964
Üyeler
184,089
Son üye
zekyy