CYBERPUNK 2077.Sizce alınır mı?

21..

80+
Reaksiyon skoru
45
15 dolarlık kısımı alacağım sadece.Yine de alınır mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
15 dolarlık kısımı alacağım sadece.Yine de alınır mı?
3. Kez başlayacam her seferinde farklı seçimler ile gidiyorum oyun gayet güzel tavsiye ederim. Ama almışken DLC ile birlikte alman daha güzel olur.

3. Kez başlayacam her seferinde farklı seçimler ile gidiyorum oyun gayet güzel tavsiye ederim. Ama almışken DLC ile birlikte alman daha güzel olur.
oy maşallah hocam.Valla dlc işi zor ya..Çok pahalıya gelebilir babaparator genelde 15 dolar üstüne asla izin vermez ama deneyecez artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

abaaaaow indirim kalkmış gitmiş..
Ben indirimin son tarihine bakmamıştım

DLC de epey bir oynayış süresi katıyor ama normal oyunuda alınır sonunu pek beğenmesemde oynanış felen çok iyi.

oy maşallah hocam.Valla dlc işi zor ya..Çok pahalıya gelebilir babaparator genelde 15 dolar üstüne asla izin vermez ama deneyecez artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

abaaaaow indirim kalkmış gitmiş..
Ben indirimin son tarihine bakmamıştım
Ben DLC ile bitirdim çünkü ister istemez bağlantılı olduğu yerler oluyordu neyseki ultimate almışım dedim.

Ben DLC ile bitirdim çünkü ister istemez bağlantılı olduğu yerler oluyordu neyseki ultimate almışım dedim.
valla güzel oyun hocam.Özellikle grafikleri falan baya gözümü alıyor.4060 Ti (8GB) i7 10700F 16 GB Ram gibi sistemle Maximum grafiklerde nasıl bir fps alırım.60'ı görür müyüm?

valla güzel oyun hocam.Özellikle grafikleri falan baya gözümü alıyor.4060 Ti (8GB) i7 10700F 16 GB Ram gibi sistemle Maximum grafiklerde nasıl bir fps alırım.60'ı görür müyüm?
Dlss ile rahatlıkla alırsın

alinmaz fanı degilsen oynamazsin

aksiyon iyi hikaye kötü
Yazılabilecek en kısa özet. Yan görevler tekrara düşüyor. Hikaye daha uzun olabilirdi.

Tekrardan başlayıp farklı sonlar için oynadım. Ek paketi deneyip birde öyle şans vereceğim.

Geri