3. Kez başlayacam her seferinde farklı seçimler ile gidiyorum oyun gayet güzel tavsiye ederim. Ama almışken DLC ile birlikte alman daha güzel olur.15 dolarlık kısımı alacağım sadece.Yine de alınır mı?
aksiyon iyi hikaye kötü15 dolarlık kısımı alacağım sadece.Yine de alınır mı?
İleride dlc yi alırım dersen al15 dolarlık kısımı alacağım sadece.Yine de alınır mı?
oy maşallah hocam.Valla dlc işi zor ya..Çok pahalıya gelebilir babaparator genelde 15 dolar üstüne asla izin vermez ama deneyecez artık3. Kez başlayacam her seferinde farklı seçimler ile gidiyorum oyun gayet güzel tavsiye ederim. Ama almışken DLC ile birlikte alman daha güzel olur.
Ben DLC ile bitirdim çünkü ister istemez bağlantılı olduğu yerler oluyordu neyseki ultimate almışım dedim.oy maşallah hocam.Valla dlc işi zor ya..Çok pahalıya gelebilir babaparator genelde 15 dolar üstüne asla izin vermez ama deneyecez artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
abaaaaow indirim kalkmış gitmiş..
Ben indirimin son tarihine bakmamıştım
valla güzel oyun hocam.Özellikle grafikleri falan baya gözümü alıyor.4060 Ti (8GB) i7 10700F 16 GB Ram gibi sistemle Maximum grafiklerde nasıl bir fps alırım.60'ı görür müyüm?Ben DLC ile bitirdim çünkü ister istemez bağlantılı olduğu yerler oluyordu neyseki ultimate almışım dedim.
Dlss ile rahatlıkla alırsınvalla güzel oyun hocam.Özellikle grafikleri falan baya gözümü alıyor.4060 Ti (8GB) i7 10700F 16 GB Ram gibi sistemle Maximum grafiklerde nasıl bir fps alırım.60'ı görür müyüm?
Yazılabilecek en kısa özet. Yan görevler tekrara düşüyor. Hikaye daha uzun olabilirdi.aksiyon iyi hikaye kötü