Bu sistem alınır mı?

hscan

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
55000
O işlemci için H610M önermiyorlar. O yüzden ben B760 anakart aldım.
İşlemci soğutucu da çok yetersiz.
Bu işlemci soğutucudan kullanmama rağmen 80 derece oluyor. O soğutucuyla 100 derece olur.
1759233509292.webp

son araştırmam eğer tavsiye ederseniz bu sistemi alacağım anakart hakkında bilgim yok ve özelleştirmem gereken bileşen varsa önerebilirsiniz amacım sadece RENDER odaklı amd işlemcili sistem kullanmayacağım
ya da daha iyi bir sistem bulursanız paylaşabilirsiniz teşekkürler
Çok benzer bi sistem vardı vatanda hocam sanırım daha ucuza bitmediyse ona bakabilirsiniz

son araştırmam eğer tavsiye ederseniz bu sistemi alacağım anakart hakkında bilgim yok ve özelleştirmem gereken bileşen varsa önerebilirsiniz amacım sadece RENDER odaklı amd işlemcili sistem kullanmayacağım
soğutucu kesin segotep fz6 pro yap

O işlemci için H610M önermiyorlar. O yüzden ben B760 anakart aldım.
İşlemci soğutucu da çok yetersiz.
Bu işlemci soğutucudan kullanmama rağmen 80 derece oluyor. O soğutucuyla 100 derece olur.
Alıntıyı görüntüle
genel olarak işlemci de mi sorun var ve hangi soğutucuyu önerirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

soğutucu kesin segotep fz6 pro yap

Segotep be cool sıvı işlmeci soğutucu yapsam(özelleştirme de var) bu daha iyi olur mu anakartı da değiştirecem

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ben bu ay ekran kartı hariç 26412 liraya benzer sistem topladım.
Ekran kartı da alsam 56412 lira olurdu.
Bu hazır sistemden farkı, işlemci soğutucum daha iyi. Anakartım daha iyi. Yani kendiniz toplasanız daha ucuza toplarsınız.

genel olarak işlemci de mi sorun var ve hangi soğutucuyu önerirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Segotep be cool sıvı işlmeci soğutucu yapsam(özelleştirme de var) bu daha iyi olur mu anakartı da değiştirecem

dediğim hava soğutma çok daha iyi. Neredeyse hiçbir 120mm sıvı soğutma iyi bir hava soğutmadan iyi olamaz. Aynı soğutmayı ben de 7800x3d ile kullanıyorum. 80 derece üstünü görmedim sessiz modun bile aşağısında kullanıyorum. 75 üstüne çok nadir çıkıyor.
cs2 2k max ayarlar fotoyu 2 ay önce kasam adanada yerde hava almıyorken çekmiştim. Şu an antepteyim kasam masa üstünd eçok daha serin çalışıyor
1759234411339.webp

2k max valorant bunu da adanada çekmiştim
1759234441183.webp

Diğer hikayeli oyunlarda 70 derece üstüne nadir çıkıyor. Kısaca iyi bir hava soğutma. Boşuna kötü bir sıvı soğutmaya fazladan para verme.

Ben bu ay ekran kartı hariç 26412 liraya benzer sistem topladım.
Ekran kartı da alsam 56412 lira olurdu.
Bu hazır sistemden farkı, işlemci soğutucum daha iyi. Anakartım daha iyi. Yani kendiniz toplasanız daha ucuza toplarsınız.
ben bu zamana kadar hiç bilgisayar toplamadım montajını yapamam sanırım sadece laptop kullandım bu fiyata daha iyisini toplayamam bence

• Beğen
Reaksiyonlar: Bime
antepte
gta 5 enhanced online 2k her şey max dlss kalite mfg 2x kısacası iyi bir hava soğutmadır kendisi. gtada 70 derece üstünü gördüğümü hatırlamıyorum ve sessiz modun bile aşağısında kullanıyorum
1759234866258.webp

dediğim hava soğutma çok daha iyi. Neredeyse hiçbir 120mm sıvı soğutma iyi bir hava soğutmadan iyi olamaz. Aynı soğutmayı ben de 7800x3d ile kullanıyorum. 80 derece üstünü görmedim sessiz modun bile aşağısında kullanıyorum. 75 üstüne çok nadir çıkıyor.
cs2 2k max ayarlar fotoyu 2 ay önce kasam adanada yerde hava almıyorken çekmiştim. Şu an antepteyim kasam masa üstünd eçok daha serin çalışıyor
Alıntıyı görüntüle
2k max valorant bunu da adanada çekmiştim
Alıntıyı görüntüle

Diğer hikayeli oyunlarda 70 derece üstüne nadir çıkıyor. Kısaca iyi bir hava soğutma. Boşuna kötü bir sıvı soğutmaya fazladan para verme.
işlemci ve ekran kartı aynı değil mi fps ve yüksek grafikler de bu değerler hoşuma gitti

• Beğen
işlemci ve ekran kartı aynı değil mi fps ve yüksek grafikler de bu değerler hoşuma gitti
Aynı değil hocam seninki 14600k bendeki daha da çok ısınan 7800x3d. Ekran kartını boş ver o 5070ti colorful igame.
Hava soğutmanın ne kadar iyi olduğunu göstermek için attım. Isınan bir işlemciyi bile 70 derece altında rahatlıkla tutabiliyor kısaca.

Aynı değil hocam seninki 14600k bendeki daha da çok ısınan 7800x3d. Ekran kartını boş ver o 5070ti colorful igame.
Hava soğutmanın ne kadar iyi olduğunu göstermek için attım. Isınan bir işlemciyi bile 70 derece altında rahatlıkla tutabiliyor kısaca.
anladım teşekkür ederim

• Beğen

Bu anakartla 14600K işlemcinin tam performansını kullanmanız mümkün değil.
Oyunlarda dahi 120W gören bir işlemci…
O VRM’lerin dili olsa da konuşsa, muhtemelen yalvarırdı: 'Nolur abi, bugün sadece video izlesek olmaz mı?' 👉👈☺️

Geri