İncehesap'tan hazır PC sorunu

Reaksiyon skoru
4
İncehesap'tan hazır sistem aldım soğutucu kasanın içine düşmüş, iade içinde 14 günü çoktan geçti ne yapabilirim?

Komik bir şey olduğunu sanmıyorum kasa başka bir evdeydi

Hayır direkt soğutucunun sabitleme aparatı hariç direkt kasanın içinde konuyu açma sebebim iade harici başka bir yol varmı?
doğru dedin biz tahmin ediyoruz senin kasanın nerede olduğunu bol şans

İncehesap klasik.

Komik bir şey olduğunu sanmıyorum kasa başka bir evdeydi

Hayır direkt soğutucunun sabitleme aparatı hariç direkt kasanın içinde konuyu açma sebebim iade harici başka bir yol varmı?
14 gün geçtiyse kurallarina göre 14 gun sonra iade yapmıyorlarsa asla yapmazlar ama bir zarar geldiyse değişim yaparlar

doğru dedin biz tahmin ediyoruz senin kasanın nerede olduğunu bol şans
Ben sana kasamın nerde olduğunu sormadım veya böyle bir konu açmadım bir sorunum var bunun konusunu açtım sorunuma bir çözüm sunamicaksan cevap vermene gerek yok bir sıkıntın mı var

Soğutucunun modeli ne? Fanlar mı düşmüş? Detaylı anlat.

tamam dostum bol şans nasıl anlamak istiyorsan öyle anla
Tamam abi haber edersin
Soğutucunun modeli ne? Fanlar mı düşmüş? Detaylı anlat.
Hayır konuda anlattım zaten fan direkt düşmüş fanı tutan aparatlar hale islemcinin üstünde markasıyla alakası olduğunu sanmıyorum kargo yada incehesap birleştirirken bir sıkıntı oluşturmuştur.

Tamam abi haber edersin

Hayır konuda anlattım zaten fan direkt düşmüş fanı tutan aparatlar hale islemcinin üstünde markasıyla alakası olduğunu sanmıyorum kargo yada incehesap birleştirirken bir sıkıntı oluşturmuştur.
sistem çalışıyorsa kullan çalışmıyorsa garantiye şutlicaksın yapacak bişi yok

Tamam abi haber edersin

Fotoğraf at bakalım ne olmuş.

Geri