red_gehenna
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
İncehesap'tan hazır sistem aldım soğutucu kasanın içine düşmüş, iade içinde 14 günü çoktan geçti ne yapabilirim?
Soğutucu kasanin içine düşmüş derken fanlar çıkıp kasanin içinde mi kalmışİncehesap'tan hazır sistem aldım soğutucu kasanın içine düşmüş, iade içinde 14 günü çoktan geçti ne yapabilirim?
Komik bir şey olduğunu sanmıyorum kasa başka bir evdeydi14 gündür aklın neredeydi![]()
Hayır direkt soğutucunun sabitleme aparatı hariç direkt kasanın içinde konuyu açma sebebim iade harici başka bir yol varmı?Soğutucu kasanin içine düşmüş derken fanlar çıkıp kasanin içinde mi kalmış
doğru dedin biz tahmin ediyoruz senin kasanın nerede olduğunu bol şansKomik bir şey olduğunu sanmıyorum kasa başka bir evdeydi
Hayır direkt soğutucunun sabitleme aparatı hariç direkt kasanın içinde konuyu açma sebebim iade harici başka bir yol varmı?
14 gün geçtiyse kurallarina göre 14 gun sonra iade yapmıyorlarsa asla yapmazlar ama bir zarar geldiyse değişim yaparlarKomik bir şey olduğunu sanmıyorum kasa başka bir evdeydi
Hayır direkt soğutucunun sabitleme aparatı hariç direkt kasanın içinde konuyu açma sebebim iade harici başka bir yol varmı?
Ben sana kasamın nerde olduğunu sormadım veya böyle bir konu açmadım bir sorunum var bunun konusunu açtım sorunuma bir çözüm sunamicaksan cevap vermene gerek yok bir sıkıntın mı vardoğru dedin biz tahmin ediyoruz senin kasanın nerede olduğunu bol şans
tamam dostum bol şans nasıl anlamak istiyorsan öyle anlaBen sana kasamın nerde olduğunu sormadım veya böyle bir konu açmadım bir sorunum var bunun konusunu açtım sorunuma bir çözüm sunamicaksan cevap vermene gerek yok bir sıkıntın mı var
Tamam abi haber edersintamam dostum bol şans nasıl anlamak istiyorsan öyle anla
Hayır konuda anlattım zaten fan direkt düşmüş fanı tutan aparatlar hale islemcinin üstünde markasıyla alakası olduğunu sanmıyorum kargo yada incehesap birleştirirken bir sıkıntı oluşturmuştur.Soğutucunun modeli ne? Fanlar mı düşmüş? Detaylı anlat.
sistem çalışıyorsa kullan çalışmıyorsa garantiye şutlicaksın yapacak bişi yokTamam abi haber edersin
Hayır konuda anlattım zaten fan direkt düşmüş fanı tutan aparatlar hale islemcinin üstünde markasıyla alakası olduğunu sanmıyorum kargo yada incehesap birleştirirken bir sıkıntı oluşturmuştur.
Fotoğraf at bakalım ne olmuş.Tamam abi haber edersin
Hayır konuda anlattım zaten fan direkt düşmüş fanı tutan aparatlar hale islemcinin üstünde markasıyla alakası olduğunu sanmıyorum kargo yada incehesap birleştirirken bir sıkıntı oluşturmuştur.