10bin tl telefon önerisi

burak0756

80+
Reaksiyon skoru
47
Babama alıcam 10 bin bütçem var sadece birilerini arıyor akşamlarıda 1 2 saat facebook giriyor okadar

Hiking A22 almıştık. Babam 2 yıl, ben 2 yıl kullandım. Hala sorunsuz. En ufak arızası yok.
Telefonu, bilgisayarı temiz kullanmazsanız bozulur tabi.
Toz değdirin, su değdirin, elinizi yıkamayıp o elle telefon kullanın, telefon yağlansın, bozulsun sonra markalara sallayın :D

Babama alıcam 10 bin bütçem var sadece birilerini arıyor akşamlarıda 1 2 saat facebook giriyor okadar
Bu telefondan başka seçeneğiniz yok diye biliyorum. Üstteki arkadaşı dinlememenizi öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun oynamasa bile 2-3 yıl sonra yavaşlayacak telefon.

Son düzenleme:
Sakın Samsung A16 alma.
Kızılötesi yok, stereo hoparlör yok. Ekran 120Hz değil.
Toza, suya karşı dayanıklılık yok.

Benim önerdiğim telefon daha iyi.
Kızılötesi,stereo hoparlör,120 Hz gibi özelliklerden çok en önemli şey işlemcidir. Ayrıca A16'da da suya ve toza dayanıklılık var.

Aile buyugu telefonu samsungtur. Surprize gerek yok.

ama kendime alacagim deseydin mediamarktta kac defa 10kdan satilip indirime giren realme 12+ plus 5g 8/256 yi onerirdim.

Kızılötesi,stereo hoparlör,120 Hz gibi özelliklerden çok en önemli şey işlemcidir. Ayrıca A16'da da suya ve toza dayanıklılık
A16 ya karar verdim yardımlarınız için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung a16 6gb modeli dışında başka telefon alma dostum. Tcl , reeder öneren insan ya saticidir yada bilmiyordur
Zaten reeder almam birkaç sene önce reeder almıştım yok blue max promuymuş neymiş her tuşa basmışlar isim koyarken 1 sene sonunda telefon sorun çıkarmaya başladı 5 dakika a bir kendi kendine kapanıyordu en son tuttum duvara fırlattım parçaladım 2.5 3 ay telefonsuz kaldım ama rahatladım saçma sapan bişeydi

Son düzenleme:
Kızılötesi,stereo hoparlör,120 Hz gibi özelliklerden çok en önemli şey işlemcidir. Ayrıca A16'da da suya ve toza dayanıklılık var.
hocam 10/12k arası kaçakta olabilir sadece video ve fotoğraf çekmek için alıcam yardımcı olur musun

hocam 10/12k arası kaçakta olabilir sadece video ve fotoğraf çekmek için alıcam yardımcı olur musun
Realme 12 Pro telefonunu önerecektim ama maalesef ki telefonun stokları tükenmiş bu yüzden bütçeyi biraz daha arttırıp daha iyi telefonlara bakmanızı öneririm

Son düzenleme:
Geri