Samsung a16 6gb modeli dışında başka telefon alma dostum. Tcl , reeder öneren insan ya saticidir yada bilmiyordurBabama alıcam 10 bin bütçem var sadece birilerini arıyor akşamlarıda 1 2 saat facebook giriyor okadar
Helio G25 işlemcili telefon neden öneriyorsunuz nedenini öğrenebilir miyim?Bu yeterli olur. Bataryası 1 hafta yeter.
Babama alıcam 10 bin bütçem var sadece birilerini arıyor akşamlarıda 1 2 saat facebook giriyor okadar
Oyun oynamasa bile 2-3 yıl sonra yavaşlayacak telefon.Babası kullanacak. Oyun oynamayacak.
Bu da iyi. 5 aydır kullanıyorum. Memnunum.
Kızılötesi,stereo hoparlör,120 Hz gibi özelliklerden çok en önemli şey işlemcidir. Ayrıca A16'da da suya ve toza dayanıklılık var.Sakın Samsung A16 alma.
Kızılötesi yok, stereo hoparlör yok. Ekran 120Hz değil.
Toza, suya karşı dayanıklılık yok.
Benim önerdiğim telefon daha iyi.
Samsung Galaxy A16 (6 GB / 128 GB) - Tecno Spark 30C (4 GB / 128 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy A16 (6 GB / 128 GB) - Tecno Spark 30C (4 GB / 128 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
A16 ya karar verdim yardımlarınız için teşekkürler.Kızılötesi,stereo hoparlör,120 Hz gibi özelliklerden çok en önemli şey işlemcidir. Ayrıca A16'da da suya ve toza dayanıklılık
Zaten reeder almam birkaç sene önce reeder almıştım yok blue max promuymuş neymiş her tuşa basmışlar isim koyarken 1 sene sonunda telefon sorun çıkarmaya başladı 5 dakika a bir kendi kendine kapanıyordu en son tuttum duvara fırlattım parçaladım 2.5 3 ay telefonsuz kaldım ama rahatladım saçma sapan bişeydiSamsung a16 6gb modeli dışında başka telefon alma dostum. Tcl , reeder öneren insan ya saticidir yada bilmiyordur
hocam 10/12k arası kaçakta olabilir sadece video ve fotoğraf çekmek için alıcam yardımcı olur musunKızılötesi,stereo hoparlör,120 Hz gibi özelliklerden çok en önemli şey işlemcidir. Ayrıca A16'da da suya ve toza dayanıklılık var.
Realme 12 Pro telefonunu önerecektim ama maalesef ki telefonun stokları tükenmiş bu yüzden bütçeyi biraz daha arttırıp daha iyi telefonlara bakmanızı öneririmhocam 10/12k arası kaçakta olabilir sadece video ve fotoğraf çekmek için alıcam yardımcı olur musun