Ryzen 7500F Anakart Önerisi

With

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
6500
Herkese merhabalar, Ryzen 5 7500F işlemci için bir anakart arıyorum. Neler önerirsiniz en az 7000 mhz olan? Maksimum bütçem 6.500 TL. Hangi marka ve model önerirsiniz? Düşük giriş modelleri al, geç demeyin lütfen.​

Colorful markasının anakartlarına bakabilirsin genelde uygun ve dolu dolu oluyorlar

Colorful markasının anakartlarına bakabilirsin genelde uygun ve dolu dolu oluyorlar
Colorful Battle-AX B650M-Plus WiFi V15 AM5 (LGA 1718) bu model güzel duruyor ama ileride sorun çıkarır mı? BIOS ekranı nasıl?

kesinlikle tavsiye ederim. çok memnun kalırsın.

kesinlikle tavsiye ederim. çok memnun kalırsın.
Dalga mı geçiyorsun, bu alinir mi tam çöp.

acelesi yoksa bu anakartın fiyatının düşmesini bekle. stoklar yenilenince fiyatı düser milli anakrtımız oldu zaten

6.500 TL dedim maksimum

Colorful Battle-AX B650M-Plus WiFi V15 AM5 (LGA 1718) bu model güzel duruyor ama ileride sorun çıkarır mı? Bu model nasıl.
Bunun normal fiyatı 4500-5000 falan hocam karaborsaya düşmüş :kekw: Stok gelir yakın zamanda, peynir ekmek gibi satılan bir ürün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

V15 modelinin beyazını kullanıyorum bir problem yaşamadım. Bios menüsü de çok karmaşık değil gereksiz gömülen bir marka ama tek kötü yanı bundan 1.5 - 2 sene sonra güncelleme almaya devam eder mi onun garantisi yok. Anakartlara desteğini diğer markalara göre biraz erken kesiyor galiba bu marka. Onun dışında fiyatına göre sunduğu özellikler fena değil.

Bunun normal fiyatı 4500-5000 falan hocam karaborsaya düşmüş :kekw: Stok gelir yakın zamanda, peynir ekmek gibi satılan bir ürün.
Bekleme zamanım yok maalesef alinir mi peki nasıl ürün diğerlerine göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,307
Üyeler
183,090
Son üye
Three Dolar
Geri