veneficus 80+ Bronze Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1,051 Reaksiyon skoru 397 2 Ekim 2025 #1 2 haftadır indirmeye çalışıyorum hep bu hatayı veriyor ne yapmalıyım ?
KasapBey 80+ Silver Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 3,332 Reaksiyon skoru 1,139 2 Ekim 2025 #2 valorantta bu hatayı vermişti. her hafta bilmediğim nedenden dolayı 3gb 2gb gibi indirmeler yhapıyor. en saçma client olabilir. çözemedim bende Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Ekim 2025 KasapBey yazmış: valorantta bu hatayı vermişti. her hafta bilmediğim nedenden dolayı 3gb 2gb gibi indirmeler yhapıyor. en saçma client olabilir. çözemedim bende Devamı için tıklayın... kapatıp bıraktım bende uğraşmadım
valorantta bu hatayı vermişti. her hafta bilmediğim nedenden dolayı 3gb 2gb gibi indirmeler yhapıyor. en saçma client olabilir. çözemedim bende Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Ekim 2025 KasapBey yazmış: valorantta bu hatayı vermişti. her hafta bilmediğim nedenden dolayı 3gb 2gb gibi indirmeler yhapıyor. en saçma client olabilir. çözemedim bende Devamı için tıklayın... kapatıp bıraktım bende uğraşmadım
S sansi salvo 80+ Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 380 Reaksiyon skoru 114 2 Ekim 2025 #3 Klasik riot oyunu.. ne clinet bugları ne oyun içi ne de fps drop sorunları biter.. canhıraş dahil silip yükleme yapmanızı öneririm hocam
Klasik riot oyunu.. ne clinet bugları ne oyun içi ne de fps drop sorunları biter.. canhıraş dahil silip yükleme yapmanızı öneririm hocam