İkinci El Piyasası Neden Böyle?

kaangms

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
288
Açıklamayı sizlere bırakıyorum Örnekleri varsa Atın :)
1759751364129.webp

Büyük yüzdesi bu kafada bana göre gerçek fiyata gidebilecek ürün sayısı çok az . Ekran kartlarında da durum bundan çok farklı değil . En temizi bunlarla hiç baş agritmayip sıfır almak taksitli garantili.

ıkıncı el pıyasasında bır sure bulundum ve al sat yaptım pıyasaya hakımım yanı, bunların sebeplerı bulundakları konumdakı urun coklugu yada adam satılsada satılmasada bırsey olmaz dıyıp fıyatı yuksekten ılana koyar, boyle ilanlar genellikle 1 ay yada alıcıya baglı olarak max 3 ay ıcınde fıyatlarında cıddı dususler olur

Büyük yüzdesi bu kafada bana göre gerçek fiyata gidebilecek ürün sayısı çok az . Ekran kartlarında da durum bundan çok farklı değil . En temizi bunlarla hiç baş agritmayip sıfır almak taksitli garantili.
Yorumu okudunmu ? Kafana tükürmek istiyorum diye yazamıyoruz :D

Uygunsuz davranış
Şikayetmi ettin düşüncemi belirtmiştim ve bu ekibi kınıyorum. Düşünceler ile ilgili hiç bir şeyi şikayet edemezsiniz. Bu cehalet diye düşünüyorum...
Hakaret düşünce özgürlüğü değildir. :d

Bazı ürünler anlık fiyat indirimlere girebiliyor. Adamın üslup kötü olmuş. Genel fiyatı 2300 civari 1 tb sıfır ssd 1600 e koymuştum. Bir firma anlık 1800 düşürmüş. Kazık fiyatci , dolandırıcı diyen diyene 2 tarafında kötüsü var 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,142
Üyeler
183,223
Son üye
yahya0101
Geri