Öneri OYUN ÖNERİSİ VE FİYATLAR

Bilgisayarımı yeni topladım. 2 haftadır RDR2 oynuyorum ve bitmek üzere. Rekabetçi oyunlardan hikayeli oyunlara geçiş yaptım. Daha önce hikayeli oyun oynamadım sayılır. Hazır indirimler de varken kendime göre istek listesi yaptım. En büyük önceliğim görsel olarak yüksek kalitede olan oyunlar. Steam, Epic, Xbox vb fark etmez. En ucuz hangi platformda ise oradan alıp oynayacağım.

Liste şu şekilde:
-Last of Us part 1-2
-God of War ve Ragnarok.
-Alan Wake 2
-Detroit Become Human.
-Dying Light the Beast.
-Uncharted™: Hırsızlar mirası koleksiyonu.
-a Plague Tale: Requiem.
-Horizon Zero dawn™ Complete Edition.
-Horizon forbidden west™ Complete Edition.
-Assassin's Creed Valhalla.
-Senua's saga: Hellblade II.
-Ghost of Tsushima yönetmenin sürümü.
-Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition.

Konuyu açma amacım sizden de oyun tavsiyesi almak ve hangi oyunun hangi platformda daha uyguna geleceğini öğrenmek veya deneyiminizden faydalanmak. (Örneğin Assassin's Creed Valhalla alacağına Game Pass al. Ya da kabasakal vb sitelerden şu oyunun keyini alabilirsin gibi. Başta da belirttiğim gibi bu tarza yeni geçtim ve hiç hakim değilim.)
mafia 1 2 al epic gameste 3'ün de dahil olduğu üçlü paket 90tl küsüre düşüyor resmen bedava oyunlar çok iyi tek sorun hikayeleri 10-15 saat sürüyor uzun değil

mafia 1 2 al epic gameste 3'ün de dahil olduğu üçlü paket 90tl küsüre düşüyor resmen bedava oyunlar çok iyi tek sorun hikayeleri 10-15 saat sürüyor uzun değil
Tam anlayamadım. İlk önce mafia 1 ve 2 yi mi alayım? Bu şekilde daha pahalı

düşüyor ne demek cocuk ne laftan anlamaz şey cıktın sana cevap verende kabahat
Dostum nasıl düşüyor? Ne yapınca düşüyor? Şuanki hali 374tl. 90tlye almak varken 370 tl vermeyeyim diyorum. Bir şeyler yazıyorsun ama aynı zamanda hiçbir şey yazmıyorsun. Kurduğun cümlelerde hiçbir anlam yok. Rastgele kelimeler yazıyorsun. Amacın yardımcı olmak mı boş boş konuşmak mı? Daha da cevap verme. Aşağılayıcı kelimeler kullanacaksan da buradan kullanma. Özelden numaranı yaz arayayım seni öyle kullan.

dying light beast fiyatına gerçekten değmez dying light 2 daha iyi wtf
zaten dying light 2 ultimate edition alanlara 2 hikayeli dlc sözü verilmişti sadece raid tower geldi bunuda dlc niyetine getiriyorlar zaten o yüzden ultimate edition alanlara beleşe verdiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rdr2 oynamadıysan harika
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beasti beğenen çok var aslında. Güzel bir indirimde alırım sanırım
alma 1 ile 2 al yeterli beasti dlc gibi düşün 15 dolardan fazla verme

Bilgisayarımı yeni topladım. 2 haftadır RDR2 oynuyorum ve bitmek üzere. Rekabetçi oyunlardan hikayeli oyunlara geçiş yaptım. Daha önce hikayeli oyun oynamadım sayılır. Hazır indirimler de varken kendime göre istek listesi yaptım. En büyük önceliğim görsel olarak yüksek kalitede olan oyunlar. Steam, Epic, Xbox vb fark etmez. En ucuz hangi platformda ise oradan alıp oynayacağım.

Liste şu şekilde:
-Last of Us part 1-2
-God of War ve Ragnarok.
-Alan Wake 2
-Detroit Become Human.
-Dying Light the Beast.
-Uncharted™: Hırsızlar mirası koleksiyonu.
-a Plague Tale: Requiem.
-Horizon Zero dawn™ Complete Edition.
-Horizon forbidden west™ Complete Edition.
-Assassin's Creed Valhalla.
-Senua's saga: Hellblade II.
-Ghost of Tsushima yönetmenin sürümü.
-Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition.

Konuyu açma amacım sizden de oyun tavsiyesi almak ve hangi oyunun hangi platformda daha uyguna geleceğini öğrenmek veya deneyiminizden faydalanmak. (Örneğin Assassin's Creed Valhalla alacağına Game Pass al. Ya da kabasakal vb sitelerden şu oyunun keyini alabilirsin gibi. Başta da belirttiğim gibi bu tarza yeni geçtim ve hiç hakim değilim.)
Listen zaten güzel ama uygun fiyatlı Tomb Raider serisi, Mafia 1, Mafia 2, The Witcher 3, MGS V: The Phantom Pain, Batman: Arkham serisi ve Resident Evil oyunlarını da ekleyebilirsiniz. Cyberpunk 2077’yi de ayrıca eklemenizi öneririm. Kişisel tavsiyem, bazı oyunlar sizi fazlasıyla saracak ve yeni bir hikayeli oyuna başladığınızda, bilinçaltında çok etkileyici bulduğunuz diğerleriyle karşılaştıracaksınız. Sonuç olarak oyun sizi sarmadığında, araya bir Soulsborne oyunu katmanız daha iyi olur.

Geri