❌İndirim Bitti! Palit Infinity 3 RTX 5060 Ti 16 GB 21.849 TL

5 gündür kullanıyorum 9600x ile en yüksek ayarlarda gta 5 1080p de 190 fps Diablo 4 230 fps cs2 1080p low 450-500+ 960p 600+ fps ve kart oldukça serin çalışıyor sesi yok gibi oyunlarda fan yüzde 30 ve sıcaklık 40-66 derece arası 24 bine aldım açarken kutuyu yırttım yoksa iade eder bunu alırdım.
9060xt ascrok yüksek hotspot kronik ve gigabyteden uzak durun zaten 20 21 arası iseler kaçın 5060 ti varken 16gb

Son düzenleme:
3 fanlı olmasına rağmen kartın kendisi küçük sanırım. Eskiden kartlarda büyük olurdu bu fark neden kaynaklanıyor bilgilendirecek biri var mı ?

3 fanlı olmasına rağmen kartın kendisi küçük sanırım. Eskiden kartlarda büyük olurdu bu fark neden kaynaklanıyor bilgilendirecek biri var mı ?

SFF(small form factor) modeller bunlar hocam. Çok büyük olmayan kasaları ve anakartları darlamasın rahat rahat sığsın diye ince yapılı oluyorlar. Örneğin bu kart 29-30 cm uzunluğunda ama sadece 2 slot kaplayacak kadar kalınlıkta(4 cm). Maliyetten de kısılıp nispeten uygun fiyata satılabilir oluyorlar böylelikle. Çok watt çeken kartlarda SFF modeller mantıklı değil ama 9060 XT, 5060 Ti gibi kartlarda SFF modeller iyidir tüketicinin cüzdanı için :D

5700x3d var alınır mı? sizce ?

SFF(small form factor) modeller bunlar hocam. Çok büyük olmayan kasaları ve anakartları darlamasın rahat rahat sığsın diye ince yapılı oluyorlar. Örneğin bu kart 29-30 cm uzunluğunda ama sadece 2 slot kaplayacak kadar kalınlıkta(4 cm). Maliyetten de kısılıp nispeten uygun fiyata satılabilir oluyorlar böylelikle. Çok watt çeken kartlarda SFF modeller mantıklı değil ama 9060 XT, 5060 Ti gibi kartlarda SFF modeller iyidir tüketicinin cüzdanı için :D
Hocam bir nevi kısılmış modeller diyebilir miyiz ?

Katılıyorum üst taraf metal olsa çok tatlı olurdu. Bu kart 180W TDP'li olduğu için pek ısınmıyor da 5070 Infınity sıkıntılı plastik üst plakayla :D
Bu konuda iyi değil cidden 😄 içinde ki metal kısmı da pek kaliteli değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7500 f ile darbogaz yapar mi
Genellikle %5 in altında darboğaz olduğu söyleniyor 1080p için.

RTX 5070'e 27K'dan fazla vermeyin, bütçe sorunu yoksa RTX 5070 alınabilir 20K'yı çok aşmak istemiyorsanız bunu alın üzmez hocam. 5600X ile 5060 Ti 1080P'de sıkıntı yaşatmaz.
5070 istiyorum da hiçbir şeye ekstra masraf yapmamam lazım yoksa yeni PC almaktan farkı kalmaz. 5070 de gider mi 5600x'e?

5070 istiyorum da hiçbir şeye ekstra masraf yapmamam lazım yoksa yeni PC almaktan farkı kalmaz. 5070 de gider mi 5600x'e?

1080P'de darboğaz olur ama kullanıma engel değil, 1440P'de tam uyumlu olur. Sonuçlar seni rahatsız ederse 2K monitöre geçersin sonradan hocam.

İndirim bence makul seviyede değil. Yani yakın fiyata satanlar zaten mevcut. Prime indirimleri genelde anlık ve bazen güzel olabiliyor mesela bu akşam üstü Samsung 990pro 4tb lik ssd yi tam 14.000tl ye koydu ve hemen stok bitirip tekrardan 15.137tl yaptı ve o arayı yakalayıp kaptım kendime bir tane. Ama bu ekran kartı için aynısını söyleyemem indirim bakımından.

İndirim bence makul seviyede değil. Yani yakın fiyata satanlar zaten mevcut. Prime indirimleri genelde anlık ve bazen güzel olabiliyor mesela bu akşam üstü Samsung 990pro 4tb lik ssd yi tam 14.000tl ye koydu ve hemen stok bitirip tekrardan 15.137tl yaptı ve o arayı yakalayıp kaptım kendime bir tane. Ama bu ekran kartı için aynısını söyleyemem indirim bakımından.

İndirimli değil normal fiyata almışsınız, geçen haftalarda da aynı fiyattaydı ama kötü bir fiyata almamışsınız hayırlı olsun. Bu ekran kartına gelecek olursak fiyatları son zamanlarda gereksiz şişti, Uzun zaman sonra 21K görünce paylaşayım dedim arayan varsa görsün diye. Yoksa bana soracak olursan hakkı maksimum 20K küsüratsız. Ama o fiyata düşmesi çok zor görünüyor bu enflasyon ortamında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,964
Üyeler
184,089
Son üye
zekyy
Geri